Connect with us

Hiburan

“Nampak kat luar tak putiih pun”- netizen

Published

on

Fatin Afeefa seorang selebriti yang semakin meloncat naik dan viiral lantaran berkahwin dengan lelaki kaya baru baru ini. sebelum ini dia sememangnya aktif berlakon dari kecil dan baru menjinak dalam bidang nyanyian. Fatin yang kita kenal seorang yang happy go lucky dan kecil saje. Mempunyai raut wajah cantik dan tubuh badan kecil membuatkan ramai yang menyangka Fatin masih anak dara.

Sedangkan Fatin sudah mempunyai dua orang anak dengan perkahwinannya yang dahulu. Suami Fatin seorang trader yang semakin di kenali sekarang lantaran video videonya yang mencetuuskan kemaraahan netizen. Video opai sering kali membuatkan ramai yang rasa geraam mungkin kerana gaya percakapannya ataupun hanya sebagai content.

Trend sekarang apabila content yang membangkiitkan kemaarahan ramai pasti cepat tular dan tersebar kan. Selepas perkahwinan mereka tular satu moment di mana fatin Afeefa buat live sedang masak untuk suaminya nasi goreng dengan lauk tapi di kritiik nasi goreng tersebut masin dan lauk tersebut kurang pedas.

Fatin Afeefa juga ada menjelaskan ramai lelaki kaya yang pernah mengoratnya tetapi di tolak hanya opai sahaja lelaki kaya yang ada rupa telah membuatkan hatinya suka dan terima. Fatin juga menegaskan bahawa dia kahwin dengan suaminya kini bukan di sebabkan suaminya kaya tetapi sebab suaminya hensem.

Fatin nampak sangat aktif mempromosikan produk menerusi laman sosial miliknya. Dia juga sudah tidak aktif dengan lakonan mungkin jadualnya yang padaat ataupun ingin menumpukan perhatian kepada rumahtangga barunya.

Fatin pernah berduet dengan tomok sebelum ini dan lagu tersebut trending di laman sosial. Fatin sangat berbakat bukan sahaja dalam lakonannya tetapi juga memiliki suara yang sangat merdu.

Menerusi perkongsian di instagram miliknya fatin berkongsi video dia makan supplement untuk dalaman wanita dan mempromosikan supplement tersebut tetapi di kec4m seorang netizen yang menyatakan Fatin di luar tidak seputiih seperti di dalam video tersebut.

Selain itu video tersebut juga mendapat pujian daripada netizen kerana Fatin sememangnya nampak sangat cantiik. Ramai juga nampaknya back up fatin afeefa apabila di kec4m seperti itu.

ada yang menyatakan walaupun macam mana pun rupa Fatin Afeefa di luar langsung tidak akan bagi kesan apa apa. ada juga yang menyatakan hati orang tersebut sangat toxiic dan juga mengharapkan Fatin tidak ambil hati dengan komen tersebut.

Tetapi Fatin sempat membalas dengan ayatnya yang bersahaja dan menyatakan yang kulitnya berwarna purple kan. Komen tersebut di balas balas lagi oleh netizen.

Kemudian ada lagi satu kec4man pedas daripada seorang netizen yang menyatakan Fatin kena harga kuliit dia yang s4wo matang tu jangan letak filter putiih sangat macam ini. Tak sangka ini respon Fatin afeefa

Komen tersebut di balas dengan sediikit terem0si daripada fatin mungkin ter4sa dengan komen tersebut. Fatin menyatakan terpulang kepadanya dan tidak perlu di c0ntrol c0ntrol hidupnya. Bermaksud itu adalah hak Fatin tidak perlu netizen mempertikaaikan kenapa dia letak filter.

Sabar sahajalah Fatin, tidak semua netiizen suka tengok kita jadi kenalah terima kritiikan dan pandangan nasihat ataupun komen daripada netizen. Setiap apa berlaku pasti mematangkan kita, Fatin sememangnya cantik dengan kuulit asalnya tetapi tidak salah sekali sekala ingin tukar mood nak tengok kuulit sendiri warna putiih kan. Semoga Fatin terus suksess dalam apa jua biidang yang di ceburi.

Artikel ini disediakan oleh 0H Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!