Connect with us

Hiburan

“Muka dia mcm Rosalinda sikit” – Netizen

Published

on

Mukanya yang tidak jauh berbeza ketika zaman kanak-kanak sehingga ke hari ini beliau masih bertahan menjadi pelakon didalam dunia seni, sama seiring dan turut bergandingan dengan pelbagai artis berpengalaman dan terkemuka.

Bakat beliau telah dilihat tatkala semasa usia 6tahun menyandang gelaran Pelakon Filem Terbaik. Siapa lagi Puteri Balqis lah yang menjadi sehingga ke hari ini diminati oleh peminat yang tidak mengira usia.

Balqis seorang anak seni yang sangat matang sebelum usia. Malah sekarang diusia 15 tahun pun beliau telah layak memegang beberapa watak pelakon utama dan menjadi seorang wanita didalam drama tertentu. Beliau memang berkebolehan dalam dunia lakonan.

Bukan itu sahaja beliau juga berbakat dalam tarian dan semenjak beliau kembali aktif semula didunia seni, pelbagai tawaran iklankan produk yang berjaya beliau hasilkan. Malah sehingga ia menjadi ternama dek kerana promosi oleh beliau.

Semenjak beliau menjadi popul4r semula, kini beliau juga mempunyai akaun tiktok. Sebelum ini beliau telah membuat akaun peribadi di laman ig dan kini beliau telah berkongsikan pada umum.

Melihat perkongsian ini terlihat Balqis seperti seorang pelakon daripada Mexico apatah lagi Balqis orang muda remaja yang suka meletakkan sekuntum bunga yg di tepi rambut dia, memang tampak sama seperti pelakon tersebut, yang diberikan watak bernama Rosalinda.

@morosechildofficial

Bila akak2 kesayangan aqish mintak menari 😌 Lulus tak ni? 🤪 #fyp #berryfull #puteribalqis

♬ FLOWER – JISOO

Walaupun Balqis banyak mendapat kritiikan untuk dunia realiti beliau tetapi di dalam dunia lakonan beliau sentiasa memberikan kejayaan kepada setiap watak yang diberikan, beliau sentiasa menepiis dan menjawab semua persoalan dengan perwatakan beliau yang matang.

Apa sahaja jawapan yang diberikan adalah berpu4s hati dengan semua pihak.Di dalam dunia realiti beliau hanya mempunyai seorang keluarga iaitu ibu tercinta, janganlah di kec4m ibunya, walaupun mereka adalah dikelilingi dengan orang yang n3gatif sentiasa namun mereka berdua adalah orang yang positif dan baik belaka.

Ramai yang memuji cantiknya Balqis selepas menjadi dewasa dan ramai yang menyukai juga menyokong kerjaya beliau terkini. Pelbagai juga komen-komen yang menarik, ada juga yang komen wajah beliau seiras dengan pelakon Rosalinda daripada negara Mexico itu.

Puteri Balqis yang sudah biasa dengan dunia seni ini sudah seperti untuk orang yang matang di dalam kehidupan, meskipun banyak liku-liku yang beliau sudah lalui tetapi beliau tetap kekal positif dan sentiasa tersenyum buatkan orang sekeliling selesa bersamanya.

Sumber:tiktokmorosechildofficial

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!