Connect with us

Hiburan

“Comel la, laki dia sejenis pemalu ni, tu kawin lambat, kdg dia xreti nk ayat perempuan” – Netizen

Published

on

World Wide24.com B0545ce10414ead4963066269642e437

Sebelum ini, perkongsian berita mengenai pernikahan pelakon Intan Najuwa telah menerima pelbagai reaksi dalam kalangan netizen. Manakan tidak, Intan sebelum ini kurang terpalit dengan gossip liar dan jarang terjebak dengan kontroversi. Hanya dengan sekali lafaz Intan Najuwa telah selamat bergelar isteri kepada ahli perniagaan iaitu Datuk Ahmad Asraf Azman pada 18 Ogos.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Pemilihan tarikh pernikahan pada 18 Ogos juga adalah bersempena tarikh hari lahir pelakon Kkasih Rela Paksa itu yang menginjak genap usia 26 tahun.

World Wide24.com 7655b4e8bc846bfeafb102f066627ff4

Intan atau nama sebenarnya Intan Najuwa Abd. Wahid telah menerima mas kahwin yang bernilai RM20,000 dan hantaran berjumlah RM222,000. Angka dua menjadi pilihan sebagai simbolik tempoh dua tahun perkenalan antara Intan dan suaminya yang berusia 39 tahun itu.

Kepuutusan pelakon ini untuk berkahwin agak mengejutkan para peminat beliau sendiri. Malahan beberapa video dan gambar yang tular di media sosial juga membuatkan netizen baru mengenali gerangan lelaki yang berstatus datuk yang baru sahaja sah menjadi suami kepada pelakon drama Jodohku Baby Sitter ini.

World Wide24.com D6a92b315b6af141440cdde37afd70e3

Menerusi perkongsian di tiktok media hiburan official, satu video temu bual oleh wartawan di majlis resepsi pasangan ini telah di kongsikan buat tatapan para peminat.

Memandangkan tarikh pernikahan pasangan ini telah di adakan pada tarikh hari lahir Intan Najuwa, wartawan mengajukan soalan mengenai hadiah hari jadi untuk Intan.

@mediahiburanofficial

Ini jawapan suami Datin Intan Najuwa bila ditanya apa hadiah yang dia nak beri pada isteri tersayang #MHnews #MediaHiburan #FYP

♬ original sound – Media Hiburan – Media Hiburan

Intan secara spontan menjawab tahun ini merupakan sambutan hari jadi yang paling bermakna buat dirinya kerana melangsungkan pernikahan pada tarikh tersebut.

Malahan beliau juga ‘mendapat suami’ sebagai hadiah paling bermakna beliau.  Soalan yang di ajukan oleh wartawan berkenaan di jawab oleh Intan sambil di perhatikan oleh suaminya yang kelihatan malu malu.

Wartawan juga bertanyakan Datuk Asraf mengenai hadiah yang bakal di berikan buat Intan namun beliau hanya tersenyum menjawab rahsia.

World Wide24.com 8f79d1a853f47a087177a0cc73f235c6

Menjengah keruangan komen, gelagat suami Intan itu ternyata menerima pelbagai komen daripada netizen. Netizen berkata, menerusi pemerhatian mereka suami Intan iaitu Datuk Ahmad Asraf Azman merupakan seorang yang sangat pemalu.

Namun begitu mereka berdua kelihatan sangat comel apabila bersama memandangkan Intan memiliki personaliti yang peramah dan suaminya itu pula pendiam serta pemalu. Berikut di kongsikan komen komen netizen.

World Wide24.com 73c9ac6321459bb5bb6b89eff4271a0b

Sementara itu, netizen memuji Intan Najuwa yang di sifatkan pandai memilih suami kerana personaliti suaminya yang nampak sopan dan baik. Datuk Ahmad Asraf Azman juga di lihat sebagai seorang yang sangat matang dan pemalu namun tegas dalam soal kerjayanya.

Sumber: tiktok mediahiburanofficial

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!