Connect with us

Hiburan

“Memang kena in character 24 jam ke, Geeli pulak aku” – Netizen

Published

on

Pelakon hebat bawalah ke mana saja, pasti akan boleh beraksi dengan baik jika sudah di depan lensa kamera. Seperti jua aktres dari negara seberang yang berlakon berasaskan kisah seram, Riana ini. Tapi ‘masalahnya’ dia pandai berlakon seram bukan saja untuk filem, agak men4kutkan juga apabila karakternya di luar tetap lebih kurang sama.

Lihat saj4lah aksinya dalam status hantaran dikongsikan Astro Gempak ini. Riana dengan imej rambut panjang mengurai menutupi sebahagian wajahnya menyerlahkan lagi imej misteri yang serasi dengannya.

Hinggakan tak kurang netizen yang mempertikaikan imejnya yang sedemikian yang dilihat ‘tak rileks’ apabila tetap in character walaupun di luar lensa penggambaran filem. Caranya bercakap pun berbunyi ‘ser4m’ kan…

Perlahan dan sayup-sayup saja kedengaran suaranya. Nak kata macam dibuat-buat, sekali imbas memang nampak yang Riana sememangnya berkarektor sedemikian. Tapi ramai netizen macam tak percaya.

“Dia mmg mcm ni ke. Aku confused betul”, “dia ni kena jumpa chris leong baru elok leher dia”, “Hantu pun buat show eh skrg”, “dok geleng kepaala kiri kanan je..lepas tu tak rimas ke rambut tutup mata tu? Mcm mana boleh nampak jalan dgn rambut mcm tu ek?”.

“Cakap mcm nak nangis, Ni set b0moh/ahli s1hir ters4kiti ke mcmmana?”, “Yg bukan2 je utk promo. Dunia skrg mcm2”, “mmg kene in character 24jam ke.. geeli plak aku”, “patut dia collab dengan perempuan jeng kejeng jeng jeng jeng tu. sama2 hisap g4m”.

Itu antara komen netizen. Seram juga bila Riana sendiri menyebut dia membawa ‘barang’ orang yang sudah men1nggal ke pertunjukan magiknya. Eh… sampai macam tu boleh.. Ng3ri lak…

Ramai juga yang merasakan benda boleh membawa kepada khurafat tidak patut diketengahkan. Apabila selain promosi karya terbaharu melibatkannya, ya… karektor Riana sedemikian menimbulkan tanda tanya.

Jangan tak tahu, Riana merupakan Juara pencarian bakat Asia’s Got Talent yang diumumkan di Singapura pada 2017. Sejak mengetengahkan aksi s3ramnya dan menjadi sebutan The Sacret Riana, dia dikenali dengan imej itu.

Apa pun bila tengok siang-siang pun terserlah imej s3ramnya dengan karektor sedemikian, apalagi kalau ada yang terserempak dengan Riana pada malam hari ya… agak-agak apa perasaan korang?

Sumber : IG Astro Gempak

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!