Connect with us

Hiburan

“Meerqeen jgn nampak sangat muka tu”- Netizen

Published

on

191182A9 552E 49EF 8DAA B12F7A88AAF0 Scaled

Siapa tidak kenal Ratu Farah Instafamous dan juga sangat popular di tiktok. Ratu Farah suka membuat content di tiktoknya dengan content menari dan juga menyanyi. Walaupun sedikit bingiit apabila dia menyanyi tetapi ramai pula yang suka tengok video video tiktoknya. Setiap orang ada kebolehan tersendiri, mungkin dengan cara membuat orang kcam dia akan lebih di kenali.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Sebelum ini Dato Aliff juga selalu membuat content yang akan mencetuuskan kcaman netizen sehinggalah dia sekarang di gelar seorang selebriti yang sangat di kenali kalah artis tau. Dato Aliff pun walau suara tidak berapa sedap tetapi dia tetap buat lagu sendiri.

7E17A612 2BB9 4C30 9994 B61686E5FC05

Walaupun Ratu Farah tidak berbakat tetapi content2 nya pasti akan membuatkan semua terhibur dengan gayanya yang selalu lucu. Beberapa hari lepas Ratu Farah di katakan viiral di melet0p kerana menyanyi dan menari di set melet0p dengan gaya yang agak mengejuutkan semua penonton.

Oleh kerana terlalu ramai yang memberi komen truk terhadap ratu farah meletop membuat keptusan untuk hidekan video tersebut daripada umum.

CD708969 3013 4895 9D96 EAB1F5FB1EBE

Sebelum ini Ratu farah pernah di jemput oleh pihak sugeh resort untuk mempromosikan resort tersebut. Ratu farah juga di beri peluang untuk mencuba pelbagai aktiviti di sana dan yang paling menarik perhatian netizen adalah ketika dia bermain flying f0x. Fuh berani betul kan Ratu Farah ni.

Selain itu Ratu Farah juga sering muncul dalam kalangan artis artis untuk membuat content. Walaupun berpewatakan agak golongan istimewa tetapi still dapat layanan first class daripada artis artis terkenal tau

Menerusi perkongsian ratu farah video dia dengan artis lelaki yang tengah h0t sekarang meerqeen mencetuuskan perasaan meluuat netizen apabila ratu farah seolah olah nak buat pickup line tetapi lain pulak yang jadinya.

Selain itu Ratu Farah sebut Hael Husaini itu Buat meerqeen terkedu bunyii pelaat tetapi confident. Meerqeen juga tidak dapat nak tahan mimiik muka dari buat reaksi yang tidak sepatutnya.

DD6D5F54 4A25 46FD B0AA C462E731A18D

Netizen meluahkan perasan yang seperti tidak suka kerana ratu farah nampak gediik dengan artis pujaan mereka meerqeen. Sekurang kurangnya Ratu Farah boleh buat pickup line dengan meerqeen kan kita juga lah tengok je.

Menerusi perkongsian daripada instagram ratu farah juga dia berkongsi video tiktoknya bersama meerqeen tetapi reaksi muka meerqeen sekali lagi seperti tidak dapan menahan sesuatu. Aduhai Meerqeen langsung tak nak control muka tu bagi nampak ikhlas sikit ke.

FA7D0710 5F13 4D37 8AF0 DBD779B59565

Ramai juga golongan istimewa seperti ini memiliki kebolehan yang patut di puji, seperti Ratu Farah juga dia patut di puji dari aspek lain iaitu dia sangat berani dan sangat yakiin dengan diri dia sendiri. Semoga Ratu Farah terus terus suksess dalam apa jua bidang yang di ceburi.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!