Connect with us

Hiburan

“Mateen tak jumpa jalan keluar dah” – Netizen

Published

on

Melawak bukan mudah. Perkara yang sukar adalah apabila kita perlu melawak tanpa berlatih, bermakna melawak dengan spontan. Itulah sikap Mateen yang boleh melawak dengan cepat dan spontan.

Lawaknya sentiasa menjadi-jadi, malah semakin hari semakin pandai melawak, pasti ada sahaja yang mencvitkan hati orang yang dekat dengannya terutamanya ahli keluarga. Tapi Mateen anak Shuib ni perangainya memang dari azali sudah lawak semulajadi.

Mana tidak tump4hnya kuah kalau tak ke nasi, itulah perumpamaan yang sesuai untuk anak Shuib ini. Orang siibuk bergambar ahli keluarga untuk kenangan, dia pula leka menari-nari sampai tak ingat nak bergambar.

Makde berkongsikan gambar merka bersama-sama untuk disimpan sebagai kenangan namun kelihatan Mateen tidak ada bersama. Rupanya Mateen menari bersama wanita-wanita di sudut yang lain.

Meskipun begitu Mateen anak yang baik, sayangkan keluarga dan sentiasa menjadi pelawak dan penghibur sama seperti daddynya Shuib.

Seronok tengok anak-anak membesar dengan sihat dan bahagia apatah lagi bakal menerima kehadiran insan baharu.

Jika dilihat video perkongsian Makder memang tiada Mateen bersama, mungkin kerana kekaalutan majlis jadi mereka tidak kisah akan keberadaan dek kerana semua adalah berlaku dengan pantas.

Makder merupakan nenek tiri kepada anak-anak suaminya kerana beliau adalah isteri kedua selepas perkahwinan pertama ayah Siti Sarah iaitu Raisuddin.

Walau bagaimanapun hubungan mereka baik-baik dengan rapat sahaja malah mereka lebih selesa dengan panggilan Makder.

Memang Mateen digelar pelawak oleh semua netizen yang mengenalinya sejak dari kecil lagi, sejak dari kecil lagi beliau memang sudah sebati dengan sikapnya yang lawak dan lucu. Suka mengambil perhatian dan kelakar.

Pelbagai komen netizen yang memberikan komen mengenai Mateen. Ramai juga kata beliau memang suka menghiburkan orang.

Siapa yang nampak Mateen ada disebalik wanita-wanita yang sedang menari tu. Jika bukan baju merah jambu mesti tak nampak.

Tidak lama lagi Mateen akan menerima ibu baharu diharap mereka semakin bahgia. Semoga Watie menjadi ibu yang baik buat anak-anak arw4h Sarah.

Sumber: ig suciuwais

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!