Hiburan
“Dari dulu minat Jeslina Hashim, cantik sgt, anak pun cantik” – Netizen

‘Berbisik di dasar hati, Bertanyakan pada diri, Tentang k3kasih, Tentang cinta, Haruskah aku menanti, Haruskah tangan ku ini, Menggapai hanya, Ilusi mimpi, Putvsnya di dalam hati, Tak mungkin bercantum lagi, Ku intai cinta dalam rahsia, Dan airmata…..’ Masih ingat baris lirik lagu tersebut yang dinyanyikan oleh pelantun cantik manis, Jeslina Hashim?
Dah lama bukan tak dengar suara Jeslina yang popular dengan lagu Ku Intai Cinta Dalam Rahsia itu di pentas apabila dia membuat keputvsan untuk tidak lagi menyanyi dan melahirkan album baru.
Kini dia lebih banyak menumpukan aktiviti hariannya selain bersama suami, Tunku Eddy dan sepasang cahaya matanya, Micah dan Keira. Kedua-duanya kini sudah meningkat remaja malah cantik dan hensem pula.
Justeru tak hairanlah kelibat anak-anaknya itu di medsos menarik perhatian netizen. Pastinya ramai merindui suara dan lakonan Jeslina. Ada yang mencadangkan agar anaknya pula mencuba bakat di bidang seni.
“Dari dulu mmg mnt jeslina hashim ni ..cantik sngt..ank pun cantik..xbelakon lagi ke??”, “Besar dah anak kak Ina…. Now try LA recomend jadi penyanyi kak Ina…. Try LA submit resume to record label yg ada d Malaysia ni”.
“Macam Adik beradik sis”, “Your daughter soooo beautiful”, “Cam hakak ngan adikk”. Itu antara komen netizen tatkala Jeslina berkongsikan foto dirinya bersama adnak dar4nya Keira dan sekeluarga.
Terdahulu Jeslina dan Tunku Eddy serta anak-anaknya antara yang terlibat menghadiri, Mercedes Benz Fashion Week di ibu negara. Seperti ibunya, Keira juga nampaknya menggemari fesyen.
Jika mengikuti perkembangan Jeslina di medsos, beliau pun banyak berkongsi aktiviti dan fesyen dirinya dan anaknya yang seakan sehati sejiwa. Sekali pandang, dah macam anak pelakon, Azhar Sulaiman.
Seperti Keira, Kasih Iris Leona pun gemar berfesyen ala ‘mat salih’ gitu. Ya lah… sebelum mendirikan rumah tangga, Jeslina pernah bernikah dengan lelaki dari barat, Dion Andrew Vercoe.
Kini walaupun tidak aktif di pentas seni lakon dan nyanyian, Jeslina tetap sibuk di bidang perniagaan dan perundingan imej yang dipilihnya. Dah lebih 10 tahun dia menjadi Pengarah Imej dan Penggaya Selebriti.
Sumber : IG Jeslina Hashim
Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
-
Hiburan2 years ago
“Aik..bila Kak Engku pregnant?” – Nabila Huda
-
Hiburan3 years ago
“Ko beranak kan bidadari ke apa ni” – Azza Elite
-
Umum3 years ago
“Patutlah saya tengok Naim sejuk hati, baik hati jaga kucing saraf r0sak”
-
Hiburan6 months ago
“Taj4m mata sis blh nmpk walaupn dh masuk dlm mangkuk”- Netizen
-
Hiburan2 years ago
“Wehh terkejut tgk perut akak nasib ternampak tgn tu” – Netizen
-
Hiburan2 years ago
“Wanita hebat yg byk kali d0wn tp tetap teguh, membesarkan anak2” – Netizen
-
Hiburan3 weeks ago
“Weyh sian budak tu dah excited ingatkan dia menang, last2 kena malu gitu je” – Netizen
-
Hiburan2 years ago
“Kesian minah dia tkut xde sape peduli, makin tkutkan dia” – Netizen