Connect with us

Hiburan

“Mata dia tu Ya Allah, cantik betul macam mamanya” – Netizen

Published

on

Seronoknya sebuah perkahwinan adanya kehadiran anak-anak yang menyerikan kehidupan ibubapa. Emma Maembong dan suaminya telah menerima kehadiran orang baharu iaitu anak mereka yang kedua, sekarang sudah hampir enam bulan usianya. Sekelip mata sahaja anak orang cepat membesar. Bahkan sihat walafiat, kini anaknya sudah pandai ketawa dan main bersama. Anak kedua Emma sangat memiliki wajah Emma.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Syakil Aryan Shah, seorang yang sangat comel dan ceria, malah beliau sangat caham akan apa yang dikata oleh mama dan papanya. Seronok melihat keceriaan dan senyuman yang diberikan kepada perkongsian ini. Matanya yang paling lawa.

Melihat anak-anak yang seiras dengan mamanya memang berpuas hati dan banyak yang dikatakan mirip dengan wajah mamanya. Bukan sahaja wajah malah matanya juga memang mata mamanya. Sangat comel dan gebu.

Senyuman yang diberikan adalah daripada kacukan mama dan papanya malah sehingga sekarang anaknya yang nombor dua ini menjadi perhatian netizen. Lihatlah senyuman yang diberikan. Warna mata anaknya juga sama pula tu.

Lihatlah perkongsian ini, jelas ternampak Emma yang pandai menjaga anaknya, meskipun sebelum ini teruk dikecam malah sehingga mengatakan Emma tidak pandai menjaga diri dan anak. Cantik sahaja bdannya dan pandai berhias untuk suaminya .

Anak-anak adalah bukti kepandaian beliau sebagai seorang ibu yang bekerjaya. Malah setiap masa beliau sentiasa memantau anaknya apatah lagi jika semakin hari semakin membesar dengan sihat. Seronok melihat anak membesar bersama-sama dengan adik beradik lain didepan mata ibubapa.

Emma Maembong seorang yang masih bekerja meskipun suaminya mampu memberikan apa sahaja. Namun beliau masih meneruskan kerja dlaam dunia lakonan kegemarannya. Beliau juga seorang wanita yang kuat dan cekal.

Perkongsian ini mendapat sehingga hampir 15 ribu sukaan dan ramai yang memuji comel dan mata yang cantik dimiliki oleh Shakil. Lihatlah antara komen netizen, mereka ramai yang kata yang kata sama macam mamanya mata yang cantik. Ini antara komen mereka.

Beliau sangat menjaga makanan yang sihat dan beliau juga sentiasa berhias cantik untuk suami. Yang lenting apabila melahirkan adalah menjaga pantang dan beliau masih mengikut pantang cara tersendiri mengikut bdan masing-masing. Mata anak nya memang cantik macam mamanya.

Sumber: ig emmamaembongofficial

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!