Connect with us

Hiburan

“ Macam tu dia c4mpak ”- netizen

Published

on

Sudah menjadi kebiasaan artis malaysia memuat naik setiap aktiviti mereka bersama anak anak. Begitu juga untuk pasangan Hairul dan Hanis Zalikha. Gelagat comel Alisya dan Yusuf selalu mencuit hati peminat mereka, mana tak nya Alisya dan Yusuf bukan saja bijak tapi berani dan sangat talented.

Hubungan rapat Yusuf dan Alisya juga turut buat mereka sangat di kagumi. Pandai Hanis asuh anak, ye perkataan itu je sering di ungkap netizen buat haniz Zalikha.

Hairul selalu berkongsi aktiviti Alisya dan Yusuf swimming dan mereka nampak sangat mahir. Ramai yang terkejut seawal usia Alisya sudah hebat berenang

Menerusi perkongsian terbaru Hairul, Hairul hanya c4mp4k Alisya dalam 4ir tanpa rasa risau atau takut. Alisya cuba memberitahu daddy no, tapi Alisya nampak seperti sangat profesional dalam air.

menerusi komen netizen, ramai yang terkejut dan menyatakan itu bah4ya tapi bagi pendapat min, seorang ibu bapa lebih mengetahui kemampuan anak anak mereka. Mungkin Hairul hanya untuk melatih Alisya supaya sentiasa bersedia apa jua bah4ya ketika j4tuh dalam air.

Jadi lebih elok untuk kita berprasangka baik sahaja kan. Lagipun aktiviti berenang ini sangat bagus untuk anak anak seawal usia baby lagi. Baik untuk pernafasan dan untuk keselamatan anak itu sendiri. Alangkah bagusnya jika anak anak kita pun akan bersedia dan mahir ketika berenang seperti Alisya. Jangan lupa untuk like dan share.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!