Connect with us

Hiburan

“Lenchai sudah mali, wa ingt lu sudah mamam” – Netizen

Published

on

Bila sebut saja nama Syamsul Yus00f, rata-rata sudah mengenali pengarah terhebat ni. Sebut saja nama-nama filem arahan nya. Pasti semua akan memberikan feedback yang terbaik. Mana taknya, semua filem beliau memang mendapat sambutan yang memberangsangkan sejak dahulu lagi, Kl gster, Mun4fik dan yang terbaru ni Filem Mat Kilau.

Memang tak dapat disangkal lagi, bakat anak muda ini membuat kan para peminat menunggu-ninggi lebh banyak lagi filem yang bakal dikeluarkan nya. Lihat saja Filem Mat Kilau yang baru saya 16 hari sampai ditayangkan, pun telah mendapat lebih kurang RM60 juta.

Siapa yang tak tengok lagi Movie Mat Kilau, pergilah tonton cepat. Kadang-kadang tiket pun asyik sold out je, itupun ramai yang tonton lebih dari sekali. Punyalah gempak sangat Filem MaT Kilau, sangat menus0k kalbu. Wajib tonton.

Pun begitu, ramai yang minta Mat Kilau season 2 tau, tapi taktahu lah apa perancangan Syamsul seterusnya terhadap filem tersebut. Punyalah peminat suka akan filem Syamsul ni, tak pernah mengecewakan.

Tetapi, Syamsul selalu membuatkan para peminatnya tertunggu-tunggu. Baru-baru ini Syamsul memuat naik video berkolaorasi dengan PUBG. Dan video tersebut telah mendapat banyak komen dari para peminatnya.

Ramai yang menyangka itu adalah hint seperti ada bau-bau filem KL Gster 3, setelah beberapa watak pada filem season yang lepas turut serta dalam video tersebut. Tak senang duduk peminat tak sabar nak tunngu apa plan Syamsul juga dahulunya ada memuat naik gambar nya beserta caption “Pre production KL Gster 3”

Dan ramai juga yang memuji katanya seperti filem betaraf international. Yelah, berkolaborasi dengan PUBG kot, memang gempak. Dengan vibes yang diberikan. Fuh, chef k1ss betul. Tak sabar nya.

Antara komen netize ialah “Mantap abg Syamsul”, “Padu teaser KL Gster x Pubg” dan sebagainya. Excited semua bila tengok video tersebut. Sememangnya itu adalah teaser dan hint dari Syamsul, memang terbaik lah bakat anak muda ni.

Justeru, bagi peminat filem tanah air, marilah kita support filem lokal. Mana tahu boleh memb4kar semangat kepada semua anak seni tanah air untuk memajukan lagi filem negara ke arah antarabangsa.

Sumber : Ig Syamsulyusoffilm

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!