Connect with us

Hiburan

“Lembut je Mawar ckp Thai, dgn mua2 tu pun sekali ckp lembut ekk” – Netizen

Published

on

Masih meriah dan masih difikiran tentang majlis pernikahan Janna Nick dan Dini, masih banyak lagi video dibalik tabir yang ramai belum muatnaik. Baru-baru ini Mawar Rashid memuatnaik video persiapan yang beliau rakam ketika majlis nikah Janna. Ternyata jurusolek yang Janna sewa adalah daripada Thailand. Jadi Mawar Rashid pun bercakap bahasa Thai.

Dalam pertuturan katanya, sangat lembut dan apalagi bila bercakap dengan bahasa Thai kerana bahasa tersebut lembut dan gemalai.

Bila Mawar bercakap dalam bahasa tersebut tampak serasi dan beliau memang fasih bahasa tersebut.

Mawar Rashid adalah kawan rapat kepada Janna dan sudah pasti beliau hadir disetiap majlis Janna. Mahupun belum majlis bermula namun pasti kawan rapatnya ini sentiasa ada tatkala persiapan majlis berlangsung.

Ketika Mawar berjumpa dengan mua yang menyolek Janna, beliau bertutur dalam bahasa Thai, ramai yang tidak menyangka bahawa Mawar boleh bertutur dalam bahasa Thai dengan sangat bagus lont4rannya.

Dengarkan di video perkongsian Mawar Rashid ini. Sementara beliau merakam hasil solekan sempat juga beliau bersembang dengan jurusolek itu didalam bahasa Thai, juga dipuji kerana bahasa Thai sangat baik.

Mereka sudah jarang berlakon dikaca tv dek kerana telah menpunyai perniagaan skinc4re sendiri. Rata-rata daripada kalangan artis mempunyai produk jualan mereka sendiri.

Memang rupanya Mawar mempunyai drah berketurunan Thailand, emaknya yang berasal daripada sana dan memang beliau dibesarkan dalam bahasa Thai. Patutlah Mawar cantik dan lawa, rupanya mempunyai drah campuran.

Ramai yang memberikan komen pada perkongsian ini. Ligatlah kkmen-komen netizen. Semuanya memuji Mawar dan mengatakan bahawa bila bertutur Mawar berbahasa lembut apatah lagi bahasa Thai, lagi lembut pertuturannya.

Mawar sangat baik orangnya, beliau sentiasa menjaga nama baiknya dan nama baik suaminya.

Anak-anak juga sangat baik diasuh olehnya sehingga sekarang meskipun beliau baru sahaja lepas berpantang bersaalin.

Sumber: ig mawarrashid

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!