Connect with us

Hiburan

“Lawak jugak kamu ni Watie oi” – Netizen

Published

on

Watie atau nama sebenarnya adalah Fati Nikmatul Adawiyah Hanifiah, isteri kepada Shuib Sepahtu, telah mendapat anak-anak yang sebelum ini memanggil dirinya dengan panggilan aunty tetapi sekarang sudah bertukar kepada panggilan mami. Dengan perkongsian Watie terlihat bahawa Watie seorang ibu yang penyanyang apatah lagi beliau boleh menjaga adik yang kurang upaya sebelum ini.

Sikap sabarnya sehingga berumur 35 tahun, menunggu jodoh rupanya jodohnya adalah seorang selebriti dan seorang yang penyanyang. Juga mempunyai empat orang cahaya mata.

Sebenarnya itulah istilah yang telah dicipta, tak kenal maka tak cinta. Harus mengenali untuk mencintai. Ramai yang mengetahui bahawa Watie terok dikec4m sebelum berkahwin dengan Shuib, namun beliau teruskan juga perhubungannya.

Selepas berkahwin ramai yang mengetahui bahawa sikap Watie adalah seorang yang penyanyang, malah anak juga rapat dengannya. Netizen yang sebelum ini tidak menyukainya kini sudah menjadi peminat kepada Watie.

Lihat video perkongsian Watie, semakin hari semakin lawak dan lucu. Malah beliau boleh menghiburkan sama seperti suaminya juga. Sebab itu ramai yang semakin menyukainya dan terhibur dengan keletahnya.

Watie seorang ahli perniagaan juga sebelum ini, dan beliau mempunyai ramai kenalan. Semenjak berkawan dengan Shuib beliau mulai dikenali di media dan semakin namanya dikenali setelah berkahwin dengan Shuib.

Rupanya sikap beliau adalah seorang yang boleh melawak dan ramai yang terhibur dengan perkongsian beliau. Beliau seorang yang suka senyum dan happy go lucky. Sehingga sekarang ramai yang menyukai nya selepas sebelum ini mengecamnya.

Pelbagai komen netizen, malah ramai yang mengakui bahawa sudah mulai menyukai Watie dek kerana sikapnya yang bersahaja dan sopan. Malah beliau juga sangat inspirasi berikan kegembiraan kepada orang. Lihatlah antara komen netizen.

Soal jodoh ianya sudah tertulis dan siapa kita untuk menidakkannya. Apatah lagi jika ia tanpa dirancang. Jodoh ada sama ada lambat atau cepat, yang penting kita kena sentiasa sabar dengan pelbagai ujiian yang mendatang.

Sumber: ig iamwatie

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!