Connect with us

Hiburan

“Knp pndek betul baju Aaisyah, lain kali tak payah la pakai mcm tu dah” – Netizen

Published

on

Mm Ink

Aaisyah Dhia Rana merupakan satu- satunya anak perempuan kepada pasangan pelakon Rozita Che Wan yang lebih mesra di panggil Che Ta dan juga Zain Saidin. Sejak kelahiran kanak – kanak tersebut, kecomelan wajah Aaisyah sering menjadi perhatian para netizen. Apatah lagi Aaisyah mewarisi raut wajah jelita ibunya Che Ta dan kulit putih bapanya Zain Saidin yang juga merupakan kacukan melayu dan Inggeris.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Buat para peminat yang mengikuti kehidupan kanak- kanak berkenaan sejak kecil, pastinya gembira melihat perkembangan kanak- kanak tersebut yang kini sudah meniti usia 8 tahun dan sudahpun memulakan sesi persekolahan di sebuah sekolah antarabangsa.

Aaisyah Dhia Rana Che Ta 8

Mewarisi kejelitaan ibundanya, kecomelan wajah Aaisyah sentiasa menjadi bualan ramai. Aaisyah juga mempunyai pengikutnya yang tersendiri dan aktiviti sehariannya sering menjadi tumpuan dan meraih perhatian para pengikut beliau di Instagram.

Sejak dari dulu lagi, gelagat anak dara kepada pelakon terkenal Rozita Che Wan iaitu Aisyah Dhia Rana yang gemar melaram sering kali mendapat perhatian para netizen terutamanya para peminat ibunya.

Aaisyah Dhia Rana Che Ta 11

Ibarat kata pepatah kemana tumpahnya kuah kalau bukan ke nasi, pepatah berkenaan begitu tepat menggambarkan gaya melaram kedua -dua anak beranak berkenaan.

Menerusi satu perkongsian terbaru Che Ta di Instagram, beliau berkongsi gambar beliau dan anak – anak sedang menikm4ti percutian di luar negara.

Namun begitu Che Ta hanya bersama anak- anak tanpa di temani suaminya Zain Saidin. Jelas Che Ta, suaminya itu tidak dapat mengikuti percutian mereka kali ini kerana perlu memenuhi jadual kerjanya untuk melakukan penggambaran.

Beberapa gambar yang di kongsikan oleh Che Ta ternyata cukup menarik perhatian para netizen memandangkan penampilan pelakon wanita tersebut yang masih tetap bergaya dan kelihatan muda meskipun sudah meniti usia awal 50an.

Aaisyah Dhia Rana Che Ta 5

Namun begitu antara gambar yang di paparkan itu, gambar satu – satunya anak perempuan Che Ta iaitu Aisyah Dhia Rana yang memakai pakaian yang agak pendek mengundang rasa kurang senang dalam kalangan Netizen.

Menjengah keruangan komen, rata- rata Netizen menasihati pelakon wanita jelita tersebut supaya memakaikan pakaian yang sopan kepada anak perempuannya itu.

Netizen juga turut mengambil contoh anak kepada penyanyi nombor satu negara iaitu Siti Aafiyah yang sering berpakaian sopan. Netizen juga memuji pemilihan pakaian yang bersesuaian seperti yang di lakukan oleh Dato Siti Nurhaliza terhadap anak perempuannya itu.

Vv

Apa salahnya sekiranya Che Ta mengambil nasihat netizen yang perihatin terhadap pakaian anaknya itu.

Netizen juga turut memberikan teguran supaya pakaian kanak- kanak tersebut di perelokkan supaya kurang menjolok mata dan mengambil contoh gaya ibunya sendiri yang berpakaian sopan.

Sumber: Instagram rozita che wan

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu . Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!