Connect with us

Hiburan

“Kesian bapak dia” – Netizen

Published

on

Ujian setiap ibubapa adalah berlainan dan cara mendidik anak-anak juga adalah cara masing-masing yang tidak sama. Apatah lagi prinsip hidup masing-masing dan kita mempunyai suatu perbandingan dalam setiap amanah menjaga keluarga sendiri. Dalam hal anak-anak juga adalah cara berlainan dalam membesarkan mereka, apatah lagi anak yang sudah dewasa dan ada keptusan sendiri.

Anak kepada pelakon, Azhar Sulaiman ayah yang bertanggungjawap dan sentiasa menyayangi anak-anak. Walaupun anaknya berpakaian menjoolok mata namun mereka dibebaskan dek kerana mengikut peredaran zaman.

Anaknya yang menjadi bualan hebat di media dek kerana berterampilan agak ceksi dan agak menjolook mata. Namun kerana beliau berada di luar negara apatah lagi di negara Barat. Jadi pakaian tersebut seperti perkara biasa. Beliau belajar di Universi di salah satu tempat di England.

Pelbagai pakaian yang menarik dan cantik yang telah Leona, beliau juga seorang yang cantik dan memang sangat lawa apabila berterampilan berpakaian yang ceksi sebegini. Macam bukan orang mel4yu je, macam omputih dah beliau.

Leona seorang anak yang sangat manja dengan mak dan ayahnya, apatah lagi jika sekarang beliau berjauhan dengan ibu ayahnya, jadi memang beliau akan menikm4ti masa bersama rakannya.

Azhar Sulaiman juga sudah lali dengan t0hmahan netizen yang selalu menegur anaknya berilang kali walhal beliau juga berulang kali sidah menegur anaknya namun itu adalah perkara yang sukar dihaalang.

Ramai juga yang kurang senang melihat perkongsian anak kepada pelakon ini namun masih mengikuti dan menyukai perkongsian itu meskipun kurang menyukainya. Beliau juga banyak kali menegur anaknya sama seperti netizen-netizen diluar sana ataupon didalam media.

Pelbagai juga komen-komen netizen yang banyak memberikan komen teguran, menasihati dan juga memperingatkan sesama manusia. Namun netizen juga kasih4n kepada bapanya dek kerana dos4 yang menanggung turut ialah ayahnya.

Didikan kepada anak-anak perlu dibuat dan dididik seawal kecil dan apabila besar mereka akan mengikut aoa yang diajar. Bak kata pepat4h melentuur bulvh biarlah dari rebungnya.

Sumber: ig kasihirsleona

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!