Connect with us

Hiburan

“Kemain pick up line Baem noh”- Netizen

Published

on

World Wide24.com 844fcc90c59b9c95784f3f204ab1352f

Dalam dunia percintaan, tak lari dari pelabagai moment-moment yang indah. Zaman sekarang ni, bukan saja orang dewasa yang bercinta, malah, kanak-kanak di awal bangku sekolah pun sudah ada yang bercinta. Alahai, bukan main lagi ye budak zaman sekarang, kadang tu, sweet mereka mengalahkan kita semua. Hebat betul.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Korang masih ingat tak zaman korang bercinta dahulu ? Adakah korang semua sweet sampai tahap melutut di depan g1rlfriend korang ? Tapi, kebanyakan cinta di zaman persekolahan ni, dinamakan sebagai cinta monyet ? Kelakar pula bila diingatkan kan ?

World Wide24.com 4430d95d61201f2244a4fc56ee34bb52

Ada dimuat naik photo comel Baem dan juga rakan perempuan nya iaitu Talita. Alahai, bukan main segak dan cantik bergaya kedua-dua kanak-kanak ni. Kita yang dewasa ni pula tengok blushing dengan kecomelan mereka. Kecik-kecik dah sampai sweet macam ni.

Tersenyum manis kedua-dua anak kecil tu. Tersipu malu. Kita yang tengok pun turut tersengih-sengih dengan kecomelan mereka berdua. Pandai ya menyakat anak kecil tu, kecil-kecil lagi dah jodohkan mereka semua. Bukan main lagi ya.

World Wide24.com A83d3e1dab3cee872a5f67cb6a26cebc

Dan, yang paling membuatkan para netizen terhibur setelah membaca caption yang ditulis iaitu “Baem nak balik dah ni. Esok nak sekolah. Sedih nak tinggal kan kawan baik Baem ni.

Korang jangan fikir bukan bukan. Baem lebih selesa berkawan dahulu. Baem nak fokus kan pada pelajaran dulu. Buat apa nak kelam kabut sebab pepatah pernah berkata.. Jodoh tak pernah salah alamat..”

Bukan main lagi ye Baem mengayat. Bersemut-semut anak yang ditulis nya tu. Agak nya adakah Baem sendiri yang menulis caption tersebut ataupun siapakah admin yang memegang akaun instagram tersebut ya ? Bersemut sangat ayatnya.

World Wide24.com 7d5d832b9aeacdfd1d9ca9d583e0366d

Budak-budak kecil tak baik bercinta lagi, hehe. Nanti tunggu besar sikitlah baru bercinta.

Kalau time kecil ni fokus pada pelajaran dulu. Betul tak ? Nanti dah besar sikit barulah boleh start mulakan kisah percintaan. Kecil-kecil tak elok lagi.

Tapi, tak dinafikan bahawa ada juga anak kecil yang bercinta sejak dari awal persekolahan, dan percintaan mereka sampai ke jinjang pelamin.

Sungguh hebat dan begitu lama ya kisah percintaan mereka semua tu. Akhirnya ke jinjang pelamin.

World Wide24.com 2257aff9e5ee29ac31e92368ffcc6180

Semua orang mempunyai kisah percintaan mereka semua. Ada yang bercinta selepas nikah, ada yang sudah pun lama bercinta kekal ke jinjang pelamin, ada juga yang bercinta tetapi tidak sampai ke jinjang pelamin. Itu semua kisah percintaan masing-masing.

Sumber : Ig Baemadham_terlajaklaris

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!