Connect with us

Hiburan

“Kalau post time 3 pagi, hiilang jntung”- Netizen

Published

on

Apabila lagu Knock Knock menjadi pilihan ramai pendengar, populariti penyanyi Elizabeth Tan semakin meningkat naik dalam kalangan peminat-peminatnya. Walaupun berbangsa cina, Elizabeth Tan atau dikenali sebagai Lizzy ini cukup fasih bernyanyi dalam bahasa Melayu. Malah Lizzy cukup mesra dengan peminat-peminatnya di Instagram. Ada saja posting yang dikongsi telah menghiburkan ramai peminatnya.

Paling melucukan baru-baru ini, Lizzy berkongsi video menunjukkan wajahnya disolek dengan rupa yang menaakutkan. Solekan Lizzy yang menyerupai lembaga ‘hntu’ itu membuatkan Lizzy tkut dengan dirinya sendiri. Ada-ada je Lizzy ni ya…

Lizzy antara penyanyi dan juga kini bergiat aktif dalam bidang lakonan pula. Muncul saja Lizzy dalam sesebuah drama atau movie, pasti peminatnya tidak sabar untuk lihat lakonan Lizzy selain bernyanyi.

Melihat pada posting video Lizzy dengan solekan rupa ‘hntu’ itu, pasti akan ada drama atau filem yang bakal dilakonkan oleh Lizzy sendiri.

Sementara itu, Posting video Lizzy tersebut telah ditonton sehingga 100,000 tontonan dan pelbagai reaksi daripada peminat-peminatnya.

View this post on Instagram

A post shared by Elizabeth Tan (@elizabethtan)

Beserta kapsyen “Pernah rasa taakut dengan diti sendiri tak”, Video Lizzy menerima pelbagai jawapan daripada peminatnya.

“Hahaha Lizzy ni lawak lah adui, Opocot Nasib tak tercampak phone”- Netizen

Mesti Lizzy neves tengok diri sendiri dekat cermin, makeup Lizzy pun boleh tahan seram hehe..

Sumber: Instagram Elizabethtan

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!