Connect with us

Hiburan

“Kak Lisa, Yusry tu v4mpire ke? Nampak macam 30 an” – Netizen

Published

on

Antara artis yang menjadi tumpuan dan rata-rata minat akan mereka dek kerana sikap yang memang semulajadi lemah lembut, dan bukan itu sahaja sikap yang sempurna ialah apabila penghijrahan yang istiqomah membuatkan peminat menjadi semakin suka apatah lagi dengan hasil yang betul dalam didikan agama. Jika berjayanya isteri menjadi solehah ia adalah kerana berjayanya hasil didikan suami kepada isterinya.

Yusry dan Lisa Surihani, mendapat perhatian apabila mereka masih kekal muda dan ia tidak dimamah usia. Apatah lagi semakin berseri dek kerana mereka seolah tidak menjadi tua.

Bukan itu sahaja, tampak mereka menyepi didalam industri seni namun rupanya mereka masih kekal didalam industri namun hanya dibalik tabir. Membuat drama dan filem memang kerja dan usaha Yusry selama hari ni.

Lisa adalah seorang yang sentiasa menyokong Yusry ,malah dengan bantuannya juga semua kerjaya hasil daripada idea Yusry dapat direalisasikan. Seronok melihat mereka berdua, memang ada keserasian bersama apatah lagi bila berlakon bersama.

Hanya sedikit durasi video yang dikongsikan namun ia mendapat lebih daripada 20 ribu jumlah sukaan, malah sehingga hampir 200 komen yang diberikan. Rata-rata mengatakan mereka kekal awet muda.

Lisa lebih anggun dan sopan kelihatan lebih manis sekarang apatah lagi sentiasa menutup aur4t dan sehingga kini tanpa sebarang solekkan. Bukan sahaja cantik semulajadi malah menjadi inspirasi peminat juga.

Melihat perkongsian itu dapat dilihat penuhnya kasih sayang suami kepada isteri dan juga dapat nampak ketulusan kasih sayang tersebut.

Seronok kan tengok manjanya Lisa pada Yusry. Memang jodoh mereka. Mereka juga dikurniakan tiga orang cahaya mata.

Pelbagai komen yang memuji mereka tanpa tampak tua, malah ada yang kata Yusry dah macam v4mpire  pula dah. Macam-macam komen netizen, semuanya memuji. Alhamdulilah. Lihatlah komen mereka.

Alhamdulilah antara artis yang menjadi contoh kepada masyarakat, dan ramai yang memuji serta menyukai Lisa dan Yusry. Sehingga sekarang mereka masih mengikuti perkembangan pasangan ini sejak dari zaman muda hingga kini.

Sumber: ig lisasurihani

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!