Connect with us

Hiburan

“Haha puti puti melati, kembang kempis kembang kempis idong Achey tahan gelak” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 0d4c5c087bbbb5bf2ad79086b23cc150 Scaled

Hasil sesebuah karya memang akan menjadi sebutan orang ramai apatah lagi jika para pelakonnya hebat-hebat belaka. Melihat hasil daripada filem yang bakal ditayangkan ini pasti suddah tentu dapat hasil yang lumayan dek kerana para pelakonnya adalah yang luar biasa.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Filem arahan Dato Fizz Fairuz ini memberikan satu fenomena apabila ia dibawa pelakon dari seberang iaitu pelakon yang viral diluar negara, Mimi Peri namanya. Bukan itu sahaja malah Maryam warganegara Korea, dan Achey juga turut ada didalam filem tersebut.

Selepas sebelum ini mendapat kec4man dek kerana membiarkan isterinya iaitu Datin memelok dan memegang Mimi Peri pelakon daripada indonesia yang seorang lelaki, namun Dato Fizz Fairuz tidak ambil kisah tentangnya dek kerana mulvt netizen memang tidak perlu diambil kira.

World Wide24.com 87631af2a93c64a67a6adb0b58e02af8

Ini adalah pertama kali Maryam berlakon didalam filem ini, dan ia pengalaman yang bermakna. Sekaligus beliau menjadi watak yang agak lucu kerana tidak fasih lagi berbahasa mel4yu. Namun lawak dan menghiburkan meskipun baru beberapa saat dialognya.

Maryam seorang yang fasih berbahasa Korea dan beliau seorang yang ingin belajar. Agaknya jika ada yang berbangsa Korea tinggal di Malaysia sudah tentu menjadi kawan kepada Maryam. Pasti mereka akan tonton filem ini.

World Wide24.com 9f419fe680c37c68a56547c1ee1e26d1

Lihatlah sedikit video yang dikongsikan meskipun ia seolah akan membuatkan spoil filem tersebut namun tidak. Selepas melihat sedikit trailer ini semakin ramai mahu menonton dan tidak sabar untuk ke pawagam berdekatan. Kerana menahan gelak ketawa.

Memang lawak dan lucu malah ramai yang tidak sabar menonton dan ada yang berulang kali melihat tontonan yang dikongsikan oleh Achey ini. Memang rata-rata merasa lucu dan sangat kelakar serta menghiburkan juga.

World Wide24.com C4e8aa71a6cdf0649b430ccd184268d1

Pasti akan memec4hkan pawagam filem ini dek kerana para pelakonnya semuanya adalah yang berbakat dalam seni melawak. Malah Maryam juga yang insan bukan pelawak tapi sudah kelakar dengan hanya bercakap.

Pelbagai komen-komen yang ada. Lihatlah pelbagai komen-komen netizen yang memberikan komen-komen pada perkongsian tersebut. Semuanya terhibur dengan sedikit perkongsian sedutan dari filem tersebut.

World Wide24.com 5077351be7d24a772d929a201b5adff1

Sudah pasti ramai yang akan pergi menonton filem ini dipawagam. Apatah lagi peminat Maryam yang memang mahu melihat Maryam berlakon disebuah filem dan ini adalah hasil kerjayanya.

Sumber: ig acheykintangkintung

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!