Connect with us

Business

“Ingatkan kuulit dia tadi”- Netizen

Published

on

Kilafairy sudah lama menerpa nama di dalam bidang seni lakonan dan modeling dari sebelum berhijab lagi. Sebelum ini Jika sebut sahaja nama Kila sudah pasti ramai yang mengenalinya dengan penampilan yang agak h0t dan memiliki raut wajah yang cantiik. Sudah cukup bibirnya yang mungkil itu menyerikan wajahnya yang sememangnya nampak seperti angelina pelakon antarabangsa tu.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Kila juga sangat berbakat di dalam lakonan. Sangat menjiwai watak dengan baik dan sering menjadi duta produk ternama di dalam Malaysia. Sekarang Kila nampak sangat aktif mengenakan hijab daripada brand neelofar disney dan sering mengayakan neelofar hijab ke mana sahaja.

Bukan sahaja seorang model tetapi Kila juga salah seorang duta yang berkerjasama dengan Neelofa sebelum ini. Sudah pasti setelah berhijrah ke arah lebih baik Allah akan janjikan rezeki yang lebih meluas dan berkat.

Memiliki raut wajah yang ke arah international tu sudah pasti satu kelebihan buat Kila untuk menjadi model dan duta. Ramai yang samakan raut wajah Kila dengan pelakon pelakon barat dek kerana wajahnya dan warna skinnya.

Memiliki warna skin yang kearah sawa matang ini sangat istimewa kan. Jika kena dengan makeup nya sudah pasti kelihatan persis barbie doll.

Kila juga nampak menghadiri event beberapa hari lepas dengan memuat naik gambarnya memakai kebaya putiih tradisional moden. Sangat cantik dan rare tetapi ternampak sesuatu yang peliik apabila dia mengenakan busana tersebut yang jarang dengan inner skin.

Warna skin itu sebijik warna kuulit kila. Ya sebab inner skin yang di jual di kedai adalah warna skin tan. Memang sama tiada perbezaan langsung. Cantiik sangat tetapi nampak sksi pula kan seperti tidak mengenakan apa apa baju di dalam itu.

Bah4ya juga jika kita mengenakan inner yang boleh mencetuuskan keraguan orang yang melihat kita. Ternyata cara berpakaian mengikut islam juga tidak benarkan memakai baju yang menyerupai wrna kuulit.

Ramai pula netizen yang memuji dan terkjut dengan kecantiikan Kila dan ada juga yang tidak bersetuju dengan pemakaian Kila kerana seharusnya jika berhijab haruslah memilih pakaian yang sesuai untuk lebih menjaga ag4ma isl4m itu sendiri.

Semoga Kila terus istiqomah dan cuba perbaiki cara pemakaiannya supaya tidak menimbuulkan sebarang fitn4h ataupun apa apa sahaja bentuk kcaman. Mungkin Kila baru sahaja belajar untuk menjaga auratkan jadi kita seharusnya supportnya dengan bagi teguran yang baik bukan kcamkan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!