Connect with us

Business

“Auto mengalir air mata, tak blh la tgk anak anak saakit”- netizen

Published

on

Dato Seri Siti Nurhaliza atau lebih mesra dengan pangilan tokti baru baru ini hadir ke konsert Melly Goslow yang telah berlangsung di Kuala Lumpur. Tokti nampak sangat cantiik dan comel berpakaian seragam baju sekolah untuk tema konsert tersebut. Tokti bersama menantunya Tya dan Izara datang menyokong Melly untuk konsert tersebut.

Sudah menjadi kebiasaan penyanyi bernama Siti Nurhaliza pasti mempunyai jadualnya yang padat. Tetapi Tokti memberi pengumuman penting untuk cancelkan semua persembahan untuk clientnya hari ini dan di masa terdekat kerana Aafiyah sedaang saakit.

Menurut Tokti lagi maalang tidaj berbau apabila puteri kesayangannya Aafiyah jtuh dari scooter dan terpksa masuk bilik 0t. Aafiyah nampaknya luuka sedikit di bahagian dagu tetapi apa yang di risaukan adalah kecedeeraan dalaman yang membuatkan terpaksa melakukan 0t.

Tokti juga memuat naik dan perkhabaran ini di status instagram miliknya dan mengharapkan semua peminat mendoakan supaya Aafiyah cepat smbuh.

Sebelum masuk bilik 0t dato K sempat merakam video moment sedih dua beranak ini. Alamak ramai juga yang mata masuk habuk apabila tengok tokti beria beria pjuk dan tidak henti henti memberi semangat kepada anaknya.

Ibu mana yang tidak risau dan sedih apabila anak kesayaangan nya di timpa kesusahan ataupun saakit. Setiap ibu sering mendoakan agar segala saakit anaknya itu di tangung olehnya bukan anak kesayangan. Begitu juga tokti nampak sangat sediih di raut wajahnya

Aafiyah ini memang good girl, nampak sangat tenang mendengar satu persatu pesanan daripada ibunya. Ada juga part dia macam sedang menahan rasa sebaak dan takut terus cepat cepat dia peluuk dan pandang ibunya.

Aafiyah juga nampak sihat tetapi perlu di rawaat mungkin ada kecedeeraan dalaman. Di raut wajah tokti juga nampak dia juga sangat risau dan sedih. Mana taknya Aafiyah pertama kali mendapaat kemal4ngan seperti ini.

Ramai rakan artis memberi komen dan doa untuk Aafiyah. Ramai juga yang mendoakan kembali ceria seperti dulu. Netizen juga ramai kgum dan memuji Aafiyah nampak sangat kuat seperti ibunya.

Semoga Aafiyah kembali siihat dan ceria seperti dulu. Lepas dah sihat boleh kembali bermain aktif dengan adik. Biasalah budaak bijak akan selalu mendapat jtuh jtuh nanti lama lama Aafiyah akan jadi budak yg kuat.

Artikel ini disediakan oleh OH Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!