Connect with us

Hiburan

“Ingat Eman Manan tadi” – Netizen salah sangka bapa Amyra Rosli

Published

on

Orang kata, dalam dunia ini terdapat 7  orang yang pelanduk dua serupa dengan kita. Namun, teori itu masib bekum dibuktikan lagi betul ataupun tidak. Namun, yang pasti ada wujud sesorang yang muka tidak tumpah serupa seperti kita. Dalam bahasa Inggeris, perkara yang jarang berlaku ini dipanggil ‘doppleganger’ yang bermaksud rupa yang sama namun bukan drah daging.

Ramai pasti mengenali pelakon jelita tempatan kita, Amyra Rosli namun ramai tidak mengenali bapanya. Amyra jarang berkongsi gambar ibu bapanya namun jika ada, beliau sering nampak manja bersama bapanya itu.

Bapa Amyra Rosli kelihatan seorang yang tinggi lampai dan berwajah manis. Baru-baru ini, Amyra Rosli ada berkongsi sebuah video dimana beliau dan keluarganya menjalani kaedah ‘sw4b test’ untuk memastikan kesihatan seluruh keluarganya terjamin.

Kelihatan di dalam video tersebut, semua ahli keluarga menjalani saringan tersebut dengan tenang. Amyra juga berkata di dalam kapsyen beliau bahawa beliau syukur bahawa semua ahli keluarganya mendapat result neg4tif dari wabak c0v1d19.

Netizen juga memuji tindakan Amyra yang mengambil langkah awal untuk memastikan ahli keluarganya masih dalam keadaan sihat dan tidak terjebak dengan wabak tersebut.

Selain itu, ada juga netizen yang tertarik perhatian pada bapa Amyra dan mengatakan tersalah sangka bapanya dengan pelakon veteren, Eman Manan.

Nampak sahaja mata para netizen ni ya. Namun memang betul kata mereka, wajah bapa Amyra Rosli ada iras-iras Eman Manan. Mengenai perkembangan Amyra Rosli yang terkini, beliau sedang menjayakan sebuah drama bersiri berjudul ‘Sabarlah Duhai Hati’ sedang ditayangkan di tv3 slot Akasia.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!