Connect with us

Hiburan

“Ibu suruh beli air mineral water bukan air cap badak lah Azal” – Zarina Zainuddin

Published

on

Zarina Zainuddin mempunyai dua anak yang istimewa, keduanya pasangan kembar yang mempunyai masalaah Aust1me. Namun seorang adiknya boleh berbicara dengan baikndan boleh memahami apa-apa ar4han, hanya keletahnya seperti anak kecil meskipun mereka telah berusia 27tahun pada 2023. Perkongsian Zarina membuatkan ramai memberikan perhatian ,pada perkongsian itu. Malah ramai yang mahu tahu, apa yang terjadi seterusnya.

Tetapi Azal, salah seorang daripada anaknya itu boleh berkomunikasi dengan baik, malah pandai berdikari. Zarina Zainuddin juga rajin mengajar anaknya itu tentang pelbagai kemahiran dan juga pelbagai lagi bidang.

Seperti Azal, Azil juga sering mengikut Zarina ke tempat kerja seperti ke tempat penggambaran dan juga menjual makanan vendor. Beliau juga menjadikan Azal anaknya itu sebagai pengurus peribadinya.

Yang kelakarnya Zarina meminta Azal membeli air mineral, untuk menghiilangkan rasa hauus ditekaknya namun setibanya Azal kembali, beliau membeli air cap badak dan sempat Zarina merakamnya.

Menjaga anak aut1sme bukanlah perkara yang mudah, sehingga kini pelbagai perangai dan keletah Azal dan Azil. Walaupun begitu Zarina tetap membawa keluar anaknya berjalan-jalan meskipun beliau bersedia apa yang akan dikata dan dipandang seroong oleh masyarakat.

Siapa sahaja yang tidak merasa lucu apabila anak istimewanya yang membeli air mineral diminta, akan tetapi air cap badak yang dibawa. Apatah lagi sikapnya yang sentiasa prihatin dan menjaga hati ibunya selalu.

Mendapat sukaan sehingga hampir 2000 sukaan dan ramai yang memberikan komen-komen menarik. Malah ramai yang terhibur akan sikap Azal yang seringkali membuatkan suasana menjadi lucu dan ceria. Walaupun anak istimewa tapi pandai menjaga diri.

Pelbagai komen yang diberikan kepada perkongsian ini. Lihatlah antara komen-komen netizen. Rata-rata pengikut Zarina di laman ig nya telah mengenali Azal dan sikapnya. Lihatlah komen-komen yang lain juga.

Zarina menjadi ibu contoh dalam menjaga anaknya yang istimewa dan juga seorang peniaga tegar. Beliau menjadi vendor makanan yang menjadi pilihan ramai. Pulut kuning dan rendang merupakan makanan vendor beliau.

Sumber: ig zarinazainuddin

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!