Connect with us

Hiburan

“Alhamdulilah teringat Nabila akak Neelofa punya” – Netizen

Published

on

Baru-baru ini dikejvtkan dengan pernikahan Janna Nick dan Dini Schatzmann, bukan terkejvt macam mana cuma sebelum ini digembar gemburkan bahawa mereka telah ptus bercinta namun tiba-tiba bernikah. Janna Nick ada menyatakan bahawa beliau tidak pernah menyatakan mereka ptus bercinta, itu adalah tanggapan netizen. Seronok dan bersyukur mereka telah diijabkabulkan akhirnya bersama-sama.

Selesai bernikah, ramai yang hadir rupanya. Malah pernikahan dan perkahwinan Janna Nick kelihatan simple dan amat ringkas. Malah gaun persandingannya juga biasa-biasa sahaja. Yang lebih menariknya adalah tiada penajaan daripada mana-mana pihak.

Walhal jika sudah namanya artis pasti akan ada banyak yang ingin menaja mereka supaya projuk tajaan mereka semakin dikenali namun Janna menganbil kesempatan pernikahannya tanpa ada tajaan.

Dengan hasil duitnya bersama suaminya, majlis berjalan lancar dan sama seperti dirancang. Malah perkongsiannya nanti akan muncul di Astro Ria, jalan kisah perkahwinan mereka.

Seronok melihat sebalik tabir. Apatah lagi melihat kasih sayang yang dijanjikan sehingga ke jinjang pelamin.Baguslah begini, mereka tidak menghebahkan pertunangan tetapi menghebahkan perkahwinan mereka.

Diharap perhubungan cinta mereka terjalin sehingga ke jannah. Bila dilihat teringat pula Noor Nabila punya wedding, kata netizen. Kerana sama mungkin sudah impian Janna sejak dulu lagi.

Tak sabar melihat akan anak-anak mereka kelak, pasti comel-comel belaka. Janna dan Dini memang pasangan yang serasi apatah lagi mereka sama cantik dan sama padan ibarat pinang dib3lah dua.

Ramai yang mempersetujui dan gembira dengan pernikahan mereka. Peminat-peminat juga tidak sabar untuk melihat resepsi mereka berdua.

Sudah pasti meriah dan menyambut kegembiraan raja sehari. Lihat lah antara komen mereka selain mengatakan umpama tema Noor Nabila sebelum ini.

Seronok tengok perhubungan percintaan mereka sehingga ke jinjang pelamin ,pasti didoakan agar sampai ke jannah. Semoga cepat-cepat dapat anak inya-Allah.

Sumber: ig jannanick

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!