Connect with us

Hiburan

“ibarat kau dpt A utk exam tp mak kau still xpuas hati, gitulah pak azad kena”- netizen

Published

on

44B36ADC CAC7 4903 A286 86DA80AE4CD5 Scaled

Mas idayu atau lebih mesra dengan panggilan mami sering tular di laman sosial kerana sikapnya yang agak garaang ketika menjurikan apa apa rancangan. Sebelum ini pernah menjurikan program menyanyi kanak kanak, komen dan kritiikannya yang sangat pedaas dan kasaar menyebabkan ada kanak kanak program tersebuut menangis.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Selain itu beberapa tahun lepas Baby Syima juga pernah tular di laman sosial apabila di maraah mami mas idayu di pertandingan dangdut peringkat negera indonesia juga tular di laman sosial. Baru baru ini juga heboh di laman sosial apabila Sissy Iman juga turut menangis apabila di maraah mami mas idayu.

63C00194 629E 4B8D A011 BE4237AC5416

Tetapi Mami yang kita kenal sebenarnya seorang yang sangat penyayang. Dia sangat sayang anak anak didiknya dalam sesuatu pertandingan menyebabkan dia bertindaak sangat tegas untuk anak anaknya serius dan bersungguh sungguh untuk usaha dan berjaya. Begitu juga yang pernah mami mas idayu buat di pertandingan mentor dahulu.

Mendidik peserta bawahnya iaitu black dengan sangat baik sehingga black di gelar juara mentor ketika itu, Mas idayu sangat komited dengan setiap tugas yang di berikan sehingga dia tidak pernah peduli kritiikan netizen di luar sana.

6F3036CE 2E50 4958 84CB 7996F47EDB34

Mas Idayu juga sangat berpengalaman di dalam menjuri rancangan menyanyi dari indonesia menyebabkan mami antara juri tetap untuk program tersebuut. Selain itu juga mami mula naik dan sering di pilih menjadi juuri di program menyanyi di Malaysia menyebabkan ramai yang tidak senang dengan komen komennya.

Di sebabkan komen dan kriikan mami yang selalu pedaas Netizen juga minta mami masuk pertandingan menyanyi sebab ingin lihat sendiri vokal dan teknik menyanyi di sesebuah pertandingan.

Mami menyatakan yang pertanyaan dan kenyataan tersebut adalah stuupid dan tidak setuju untuk menyertai pertandingan gegar vaganza sebab di anggap careernya sudah stabil kini. Mami juga menyatakan jika sudah menjadi juri tetap beberapa kali janganlah jatuuhkan levelnya suruh join pertandingan tersebuut.

A4BEE85F B87F 483C B82E 7412563B1EF6

Mommy juga nampak sangat maraah dan tidak setuju dengan permintaan netizen. Nabil juga turuut terkena tempiaasnya juga di maraahi Mami dengan soalan seperti itu. Nabil di katakan menanyakan soalan bd0h kepadanya. Bertabah jela nabil.

Ramai yang gelarkan mami mas idayu seorang yang sangat tegas dan garaang kan. Jika di lihat reaksi spontan mami ini ternyata mami juga sangat kelakar dan sporting tau. Menerusi perkongsian ini Radin di katakan di tegur secara baik oleh mami tentang nyanyiannya dan mami juga menasihati belajar lebih lagi sebab key masuk tak keluar keluar.

5BFA76C8 0AF4 4EAA A7AD BC4CFF839285

Selain itu Mami juga sempat tariik telinga nabil sebab terlampaau kelakar menyanyi lagu duet terbarunya bersama Faizal tahir terus lari Nabil takuut. Bila sampai sahaja part pak azab, aduhai kelakar pun ada kesian pun ada.

Pak Azad sangat merdu menyanyi tetapi di tampaar Mami sebab mami terlalu teruja mendengar suara merdu pak azad. Selepas itu pak azad juga tetap kena hempuukan padu mami sebab mami terlalu happy dengan suara pak azad. Alahan kesian pak azad. Memang azaaab lah pak azad kena tu.

C9459FB0 27AE 4D10 831B 1E045D629578

Bila part Kak Lina pula, lagi luucu apabila Kak Lina mula mula nampak sangat takuut dan teruus joget dangdut terus lupa liirik buat mami geraam dan kejar kak lina. Aduhai dah lah lagu tu lagu mami boleh pulak kak lina lupa lirik memang maraah lah mami kan. Sayangnya mami kat semua sudah di buat seperti anak anak sendiri rapat dan penyayang.

BB229ADE 0042 42F1 9B72 686EF66B8065

Ramai juga netizen mengharapkan yang mami menjaga batas batas bersama artis artis walaupun di anggap seperti anak sebab mereka juga perlu jaga hati isteri apabila ada orang luar sentuh sentuh seperti itu.

Ada juga yang memberi komen Pak Azad di ibaratkan dapat A exam pun mami tetap tak puas hati tu yang kena hempuuk lagi kuat tu. Semoga Mami terus terus berkhidmat di dalam seni hiburan ini untuk mendidik lebih ramai artis baru di luar sana.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!