Connect with us

Hiburan

“I yang kecut per0t tengok”- Sherry Al Hadad

Published

on

Comei Betul... Teacher Saya Nak Ohhh Netizen 4

Setiap dari kita, pasti ada wishlist untuk melakukan sesuatu perkara dan hajat, ada yang wishlist nya nak buat itu, ada yang nak ini. Bermacam-macam, setiap orang lain-lain wishlist nya. Ada yang ingin melakukan aktiviti lasak, ada yang nak pergi travel oversea, dan banyak lagi. Haa, apa pula wishlist korang ?

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Sedia maklum bahawa pasangan serasi Hairul Azreen dan Hanis Zalikha telah melancong ke New Zealand bersama dua orang anaknya tu. Seudah semestinya pelbagai aktiviti yang telah dijalankan di sana. Lebih-lebih lagi yang tak ada di Malaysia ni.

WhatsApp Image 2022 08 17 At 10.25.17 AM

Kalau di sana, mereka melancong di kawasan yanga adanya salji. Wahhh, memang syok sangat tengok diorang di sana. Serasa seperti ingin ke sana itu. Itulah antara wishlist nya, kena saving lah baru dapat pergi.

Banyak aktiviti yang telah mereka jalankan di sana, tapi, ada satu aktiviti yang dikatakan sangat mencabar dan tak semua sanggup lakukan nya iaitu Bungee Jumping. Haa, sanggup ke korang nak lakukan aktiviti lasak ni ?

WhatsApp Image 2022 08 17 At 10.25.26 AM

Kalau kita, hanya mampu tengok jelah, kalau orang ajak pun kena fikir banyak kali dulu. Mana taknya, bukan main seram lagi aktivitinya, kena l0mpat dari kawasan yang tinggi, seolah-olah betul-betul kita jat0h dari kawasan tersebut.

Setelah itu, kita akan tergant0ng dan harus menunggu kru yang menaiki boat datang dan mengambil kita. Memang menyirap d4rah ketaakutan. Nak tunggu kru datang ambik kita, sempat juga terhuyung-hayang tergantung di situ.

WhatsApp Image 2022 08 17 At 10.25.35 AM

Tapi, Keknis dan Hairul telah melakukan aktiviti tersebut ketika mereka di New Zealand, memang tak dinafikan bak kata Hairul beliau pun tak0t, tapi disebabkan mereka terj0n secara berpasangan dengan Keknis, jadi perasaan tak0t pun makin hilang.

Bak kata Hairul, u jump, I jump. Haa, barulah sehati sejiwa gitu. Bak kata netizen juga, kalau jaid wife Hairul ni, memang autom4tik berani ya. Suka sangat tengok mereka berdua ni, kalau kita biarpun terj0n bersama pasangan, tapi kena fikir banyak kali.

IMG 20220817 233555

Tapi, kalau ada di antara kalian semua yang juga mahu merasai pengalaman Bungee Jumping, dan tidak mahu ke New Zealand, usah risau kerana di sini pun ada disediakan suka sebegitu. Google saja pasti jumpa.

Sumber : Ig Haniszalikha

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!