Connect with us

Hiburan

“Haawau suruh tukar sendiri haha” – Netizen

Published

on

Cahaya mata adalah pemberian Allah SWT yang cukup berharga buat pasangan suami isteri. Cahaya mata juga boleh membawa rezeki kepada suami isteri. Maka dengan itu, didik dan sayangi anak dengan seikhlas hati. Buat Syatilla Melvin dan pasangannya Shaheizy Sam, tiga orang cahaya mata milik mereka adalah segala-galanya buat pasangan ini.

Malah Syatilla yang baru melahirrkan cahaya mata ketiga telah memberi kebahagian yang besar buat mereka sekeluarga. Dua cahaya mata perempuan dan seorang cahaya mata lelaki, semuanya cantik dan kacak macam ibu bapa mereka tau.

Anak-anak Syatilla iaitu Mat Yip, Sarima dan Salama telah menjadi perhatian ramai netizen di laman sosial media. Gelagat Sarima dan Mat Yip pun sentiasa menghiburkan netizen.

Sebiji perangai mak pak depa bak kata netizen hehe.. Melihat keluarga kecil ini, telatah mereka sekeluarga cukup melucukan. Memang happening sungguh family SamTilla ni tau.

Sementara itu, baru-baru ini Syatilla berkongsi satu video yang membuatkan netizen terhibur melihatnya.

Gelagat Syatilla yang sengaja dilakonkan semula dengan menunjukkan realiti seorang ibu tatkala memberi layanan anak pertama hinggalah anak ketiga.

Anak pertama dilayan cukup manja, almaklumlah baru pertama kali dapat baby kan. Bila dah dapat anak ketiga, dah macam professional terus layan anak ye. Berdekah ketawa netizen melihatnya. Sempoi betul Syatilla ni hehehe…

Dalam pada itu, video Syatilla telah menerima 400,000 tontonan dan 253 komen daripada netizen.

Rata-rata netizen ‘terkejut’ dengan tindakan Syatilla dalam video berkenaan. Kesian anak tiga ya..

Sempoi betul Syatilla dengan anak kesayangannya, Salama. Steady je Salama tak menangis, besar nanti mesti lawak macam ibu dia.. Semoga membesar dengan sihat Salama.

Sumber: Instagram samtilla

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!