Connect with us

Hiburan

“gediik dia kemain, comel gak meny4mpah pn ye”- Netizen

Published

on

Tiada apa yang membahagiakan selain daripada apabila diri kita dikelilingi oleh insan baik untuk dibuat sahabat. Beruntunglah jika jumpa kawan atau BFF yang mengerti tentang diri kita. Sudah tentu hatinya juga perlu dijaga agar persahabatan tetap terjalin. Itu yang dapat ditafsirkan daripada perkongsian selebriti, Janna Nick dan sahabatnya, aktres, Afifah Nasir ini.

Terdahulu dalam perkongsiannya, Janna, dia mengucapkan selamat hari lahir buat Afifah serta berkongsi tentang sifat wanita itu. Katanya Afifah baik, begitupun pada masa sama seorang yang g1la.

Dia juga mendoakan agar Afifah gembira selalu dan mencapai impian serta dipermudahkan urusan nak kawin dengan ‘abg bulu’. Wah… lain macam bunyiknya, ‘abg bulu’ mana pula tu???

Berterus-terang yang dirinya jarang melepak dengan kawan-kawan, namun Janna mengatakan dirinya seorang yang akan ‘sentiasa ada’ jika terdapat rakan-rakannya yang memerlukn.

Menarik kongsi Janna, ada saja orang yang tak boleh nak buat kawan, bukan sebab dirinya membenci orang itu, cuma ‘vibe’ tak masuk. Akui Janna, tambahan pula dia sejenis kepala yang g1la-g1la.

Ada benar juga kongsi Janna, adalah sesuatu yang okey apabila ada tak mahu berkawan dengan kita, sebab kita bukan untuk semua orang dan orang lain pun bukan untuk kita. Deep kan…

Pesan Janna ini juga barangkali wajar diikuti… Katanya yang penting jangan suka menghakimi orang lain dan bermusuh. Sentiasa jadi baik. Ha… boleh gitu??? Terbaik coretan Janna kali ni.…

Ini pula coret Afifah di ruangan komen hantaran Janna itu: “Suka buat aku sedih dekat set orang lain. Hahahah. Love you janna.. Kau seorang yang pemurah, tak pernah tinggal solat n nice to everybody.

“Kalau kau appreciate orang tu mmg kau tak kisah spend on that person. Thank you for making me happy on my birthday semalam belikan cake and coffee. Sayang kau. Always”, kata Afifah. So sweet…

Apa pun moga persahabatan Janna dan Afifah kekal sampai bila-bila. Kalau Janna tak kongsi, ramai netizen tak sangka juga ‘perangai’ Afifah yang macam tu. Mesti ramai nak tahu siapa ‘abg bulu’ Afifah yang dimaksudkan Janna tu..

 

Ada juga yang memberi komen ngative tak suka cara Afifah yang ter0ver gediik di dalam video tersebut. Apa apa pun semua adalah hak masing masing kan, Afifah selalu cntiik dan nampakn baik  mungkin sikap nya sahaja yang jenis happy go lucky. Untungnya Afifah dapat kawan yang baik macam Janna nick

Sumber : IG Janna Nick

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!