Connect with us

Hiburan

“Eleh2 terpaling kawen lettuww, mcm sorang ada laki” – Netizen

Published

on

Jika sudah diijabkabul dengan tali ikatan perkahwinan pasti tidak ada yang memberikan kata-kata neg4tif. Seandainya sepasang suami isteri menunjukkan kasih sayang mereka dan kemesraan mereka di laman media sos1al selepas berkahwin, itu yang dilakukan oleh Pu Syed dan juga isterinya, mereka selalu memuat naik video kemesraan di laman IG dan seringkali membuat kenangan-kenangan yang terindah untuk kenangan mereka berdua.

Jika selalu mereka menggunakan lagu hindi di balik tabir tetapi kali ini mereka tidak begitu juga, selalu mereka tari-menari tetapi kali ini tidak kali ini. Isterinya membuat video mengikut trend semasa di pantai, Pu Syed pun mengambil telefon dan membuatkan hati seramai mencembvrui mereka kerana mereka kelihatan mesra dan manja sekali selepas berkahwin.

Tetapi tidak di sangka rupanya pengikut Syed dan juga isterinya Hana ini lebih kepada yang belum berkahwin jadi mereka melihat video mereka, membuatkan netizen jadi ramai yang mengatakan bahawa walaupun bertukar cara posting video tapi mereka masih sweet.

Kebahagiaan dan cara mereka menunjukkan rakaman mereka bercuti membuatkan perkongsian mereka mendapat sehingga ratus ribu tontonan, sehingga hampir 20 ribu sukaan dan 200 komen yang diberikan di perkongsian tersebut.

Walaupun hanya dengan video sedemikian tetapi mendapat banyak perhatian malah semakin lama mereka semakin bahagia dan terlihat di raut wajah masing-masing. Pasangan ini juga menjadi idola setiap remaja dan juga netizen di luar sana.

Ramai yang tidak menyangka mereka berkahwin dan ramai yang menyukai pasangan ini dek kerana pasangan ini sentiasa mesra dan juga tersenyum bahagia, malah jika berjumpa dengan peminat jika mereka tidak s0mbong lalu bermesra.

Setiap apa yang mereka muat naik di laman itu pasti akan mendapat perhatian daripada peminat dan juga netizen mereka. Pu Syed dan juga isterinya Hana sangat bagus sikapnya, menjadi tokoh masyarakat dan sentiasa mendapat perhatian oleh peminat-peminat mereka.

Lihatlah komen-komennya n4kal dan mencvri hati. Ramai yang masih bujang dan single mengatakan bahawa mereka membuatkan netizen merasa kecil hati walhal netizen mengikuti apa sahaja yang dimuat naik oleh pu Syed dan juga isterinya.

Seronok melihat kebahagiaan pasangan ini, setiap video ataupun gambar yang dimuatnaik di perkongsian ini pasti akan mendapat sambutan dan menjadi bual bicara kepada netizen mereka sangat menyukai kemesraan yang jujur daripada pasangan ini.

Sumber: ig pusyediqmal

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!