Connect with us

Hiburan

“Dua dua bukan nama sebenar tapi aku respek Raisuddin Hamzah” – Netizen

Published

on

Selesai sudah majlis perkahwinan Shuib dan juga Watie. Alhamdulillah tahniah kepada mereka berdua dengan sekali lafaz maka Shuib ataupun Nama sebenarnya Shahmira Muhamad dan isterinya Watie atau nama sebenarnya Fati Nikmatul Adawiyah Hanifiah, segalanya telah selesai dan disamping Shuib sentiasa menemaninya adalah ayah mertuanya iaitu ayah kepada arw4h Siti Sarah.

Mereka diijabkabul pada jumaat, dimalam hari berlangsungnya majlis tersebut. Seronok melihat pasangan ini berjaya juga mendirikan rumahhtangga selepas Shuib mendud4 selama dua tahun membesarkan anak bersendirian.

Menerima RM8,288 jumlah mas kahwin dan wang hantaran dirahsiakan, dengan pelbagai tajaan di majlis perkahwinan tersebut, ramai rakan artis yang hadir seperti Wan Sharmila, Nora Danish dan ramai lagi.

Bukan sahaja majlis ini tetapi sebelum ini pon pasangan ini turut mendapat tajaan hampir 1.7 Juta untuk majlis khatam alquran, malam berinai dan akad nikah pada malam semalam. Beruntungnya menjadi artis kegemaran ramai.

Lihat pada video pernikahan ini terhaaru melihat ketaabahan Raissuddin Hamzah, masih berasa disisi menantunya walaupun menantunya kini telah menjadi suami orang lain yang sebelum ini adalah suami anaknya.

Melihat nama kedua pasangan ini, masing-masing menggunakan nama samaran yang tidak kena mengena dengan nama asalnya. Mereka menggunakan nama glamor walaupun nama mereka sebenarnya lebih sedap didengari.

Walaupun netizen mengatakan perasaan mereka sebagai banyak yang tidak suka akan perkahwinan ini namun sebaiknya mendoakan yang terbaik apatah lagi keluarga kedua belah pihak menyetujuinya.

Kita juga tidak mengenali siapakah mereka sebenarnya. Biarlah mereka dengan kehidupan mereka dan kita dengan kehidupan kita sendiri. Lihat komen netizen yang ramai tidak tahu akan nama sebenar kedua pengantin ini.

Untuk pengetahuan umum, ini merupakan perkahwinan kedua buat Shuib manakala ianya adalah perkanwinan pertama buat Watie.

Sumber: ig officialhlive

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!