Connect with us

Hiburan

“Dik tau tak yg geram ngn awk tu, Tuanku Permaisuri” – Netizen

Published

on

Picsart 22 11 24 13 32 33 318 Scaled

Comelnya tengok anak-anak yang comel-comel dan berbadan berisi ni. Apatah lagi jika boleh memluk mereka dan ibarat mahu saja dipicit pipi mereka itu dek kerana comel sangat. Bukan sahaja yang geram kepada budak itu adalah masyarakat dan rakyat jelata tetapi tuan Permaisuri Agung pun turut merasa geram dan terus memanggil serta memegang badan budak tersebut.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Seolah-olah baru berusia tiga atau empat tahun namun badannya sedikit kepada yang berisi tu, kerana itulah ramai yang tertarik melihat anak kecil itu. Tuan Permaisuri Agung juga sama malah sehinggakan naik rimas anak tersebut kerana dibuat oleh Tuanku Permaisuri Agung.

Screenshot 20221124 130244 Instagram

Agaknya orang itu tahu ke bahawa itu adalah Tuanku Permaisuri Agung kerana dia seolah-olah cuba lari dari situasi tersebut agaknya kenapa. Mungkinkah kerana sikap pasang ataupun memang sikapnya begitu.

Setiap budak-budak yang comel sebegini pasti akan menjadi perhatian, meskipun kita tidak kenal pasti kita akan memberikan perhatian dan akan tegur untuk melepaskan gerram yang merasa anak itu comel.

Screenshot 20221124 125916 Instagram

Melihat Permaisuri melayan anak kecil itu, pastinya beliau sangat berjiw4 rakyat. Dan dari situ dapat dilihat beliau sangat menyanyangi rakyat tanpa memilih kasih. Yang lebih seronok beliau masih menjadi pujaan rakyat jelata.

Permaisuri sentiasa mesra rakyat dan membuatkan rakyat tidak pernah tkut untuk menyapa jika sekali bertemu Permaisuri Agung. Sebagai rakyat jelata kami menghorm4ti dan sentiasa menyanyangi Tuan Permaisuri.

Screenshot 20221124 125944 Instagram

Ramai yang memberikan komen lawak, ada yang mengatakan bahawa video tersebut perlu disimpan supaya budak tersebut akan mengetahui bahawa yang memluknya adalah bukan orang yang biasa-biasa.

Pelbagai komen yang diberikan oleh netizen. Rata-rata mengatakan bahawa budak tersebut sangatlah beruntung. Pelbagai lagi komen yang diberikan kepada perkongsian ini.

Screenshot 20221124 130101 Instagram

Semoga adik tersebut membesar dengan sihat dan pastinya akan menjadi rakyat Malaysia yang mencintai tanah air. Permaisuri tidak pernah bersikap s0mbong, sentiasa tunjuk kasih menyanyangi rakyat.

Sumber: ig h0tfm976

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!