Connect with us

Hiburan

“Dengar suara pun dh tahu kecomelan”- Netizen

Published

on

Baru baru ini wajah anak kedua Neelofa itu di katakan telah tular di media sosial sewaktu satu sesi fotografi produk baru keluaran syarikat Neelofa. Wajah bayi tersebut di lihat menerusi satu pantulan cermin sewaktu sesi fotografi berkenaan sedang di jalankan.

Bagaimanapun Neelofa kemudiannya tampil menjelaskan kepada orang ramai bahawa wajah bayi dalam pantulan yang sedang tular itu bukanlah wajah anak keduanya.

Usahawan popular itu memuatnaik satu penjelasan ringkas menerusi Instagram story menjawab persoalan para peminat beliau mengenai bayi yang muncul dalam video sesi fotografi tersebut.

Penjelasan itu di buat memandangkan ramai pihak telah salah faham mengenai bayi berkenaan kerana menyangka bayi tersebut merupakan anak kedua Neelofa iaitu Abdullah Abbas.

Jelas Neelofa lagi, bayi tersebut muncul di dalam video sesi fotografi sebagai model bagi rangka promosi yang di jalankan untuk produknya sahaja.

Neelofa melahirkan Abdullah Abbas pada 11 Julai namun masih belum mendedahkan wajah anak keduanya itu kepada orang ramai.

Terdahulu, Neelofa sebelum ini pernah menyatakan kepUutusan beliau yang hanya akan mendedahkan wajah anak sulungnya Muhammad Bilal apabila telah tiba waktu yang sesuai.

Namun begitu hasrat usahawan popular tersebut tidak kesampaian apabila wajah anaknya telah di tularkan oleh individu yang tidak di kenali tanpa kebenaran beliau.

Satu perkongsian terbaru di Instagram peminat Neelofa iaitu Lofa World telah berkongsi video terbaru yang memaparkan anak keduanya Abdullah Abbas yang sedang merengek apabila terjaga daripada tidur.

Mendengarkan rengekan comel bayi tersebut, para peminat memuji kecomelan suara Abdullah Abbas. Peminat juga berkata daripada suara rengekan comel bayi itu pastinya pemilik suaranya juga merupakan seorang bayi lelaki yang sangat comel.

Sebelum ini, Neelofa hanya berkongsikan gambar anaknya dalam posisi meniarap atau gambar Abdullah Abbas yang di tutup dengan emoji.

Mengintai ke ruangan komen, rata rata Netizen berkata mereka merasa geram mendengar suara comel Abdullah Abbas itu. Apatah lagi apabila membayangkan wajah Abbas seiras abangnya Muhammad Bilal yang mempunyai lengan berketul sejak bayi.

Netizen juga tidak sabar untuk melihat wajah anak kedua Neelofa dan berharap akan dapat menatap wajah adik kesayangan abang Bilal itu dalam masa terdekat nanti. Berikut di kongsikan komen komen netizen terhadap perkongsian video tersebut.

Sebagai rekod, Neelofa mendirikan rumah tangga bersama pendakwah bebas Muhammad Harris Mohd Ismail atau lebih di kenali sebagai PU Riz pada 27 Mac 2021.

Hasil perkongsian hidup berdua Neelofa dan PU Riz di kurniakan cahaya mata pertamanya Muhammad Bilal yang kini berusia 2 tahun dan cahaya mata keduanya Abdullah Abbas yang baru berusia satu bulan.

sumber: ig lofa.world

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!