Connect with us

Hiburan

“Comel je Uyaina buat muka oni0n sm0thiee”- Netizen

Published

on

Selebriti terkenal pelakon pengacara model Uyaina Arshah semakin meningkat naik sekarang kerana bakatnya yang luar biasa. Uyaina belajar dalam bidang undang undang sangat petah berkata kata sehinggakan dia pernah memenangi pertandingan dewi asia 2018 di indonesia mewakili malaysia. Di dalam pertandingan tersebut Uyaina sangat petah tenang menjawab setiap soalan juuri.

Mana taknya orang nya cantik biijak dan belajar bidang undang undang sudah pasti ilmu untuk dia berbahas ataupun bercakap tu sangat bagus. Tidak hairan lah kenapa Uyaina juga berpeluang menjadi pengacara program program besar di indonesia sebelum berkaahwin.

Uyaina juga nampak sangat peramah lembut dan manja, mungkin sebab dia adalah anak bongsu dari adik beradiknya. Banyak rancangan televisyen juga menawarkan Uyaina sebagai pengacara kerana bakatnya.

Uyaina nampaknya masih setia menjadi duta tudung kepada brand terkenal Ariani. Uyaina sering mengayakan tudung Ariani ketika mengacara mahupun berlakon drama.

Siapa tidak kenal brand Ariani adalah salah satu brand yang premium untuk si pemilik tudung kalau dulu tudung brand fareeda menjadi kegillaan semua wanita kini Ariani juga antara kegemaran wanita masa kini yang suka kan kelainan corak.

Uyaina bukan sahaja berbakat di dalam pengacaraan tetapi juga dia sangat berbakat di dalam lakonan. mimik mula Uyaina di katakan sangat menjiwai apa jua watak yang di berikan. Ketika mengacara pun Uyaina boleh buat mimik muka macam macam ini kan pula ketika berlakon.

Nampaknya tahun ini Ariani sangat aktif mempromosikan koleksi terbaru mereka dan di katakan ramai artis yang menjadi duta dan model untuk tudung terbaru. Pelakon veteren juga turut serta tau.

Gelagat comel versi ibu dan anak anak ini membuatkan ramai yang tergelak mana taknya semua berkait rapat dengan moment kita semua ketika kecil dan remaja kan.

Di dalam video tersebut Uyaina seakan akan memahami yang maknya akan membebel terus dia on je blender tersebut tanpa hiraukan bebelan maknya.

 

 

 

Part yang menarik apabila Uyaina mula tarik muka dan buat muka ala alan onion smothie gaya bawang kata netizen. Sump4h comel habis yela Uyaina kan memang pakar lah kalau bab bab buat mimik muka ini kan.

Uyaina juga nampak sangat tekun dengan blendernya tanpa tutup alahai ni dah tanda tanda anak kurang ajar kan tetapi itu sekara lakonan semata mata mungkin Uyaina kat luar anak yang baik dengar cakap kan.

Netizen juga meluahkan perasan terhibur dengan scene tersebut dan menzahirkan bebelan itu akan di rindui nanti. Sudah pasti akan membuatkan semua anak rindu moment bersama sama mak diorang bila seorang ibu nanti sudah tiada.

Sementara ibu masih ada ini manfaatkan masa bersama dan belajar untuk menjadi anak yang baik. Semoga Uyaina terus sukses dalam apa jua bidang yang di ceburinya dan terus terus aktif berlakon mengacara kerana bakatnya sangat luar biasa.

Artikel ini disediakan oleh OH Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!