Connect with us

Hiburan

“Boleh gil4 aku dgn soalan pompuan ni”- Aeril Zafrel

Published

on

Pasangan pelakon dan usahawan yang romantik iaitu Aeril Zafrel dan isterinya Wawa Zainal sering menjadi inspirasi kepada pada netizen di luar sana. Meskipun kini boleh di katakan hampir setiap hari ada sahaja berita mengenai keh4ncuran rumah tangga pasangan selebriti di siarkan, namun pasangan ini bersyukur kerana masih lagi bertahan sehingga sekarang.

Aeril juga menyifatkan perbuatan ‘cur4ng’ terhadap pasangan boleh dilakukan sesiapa saja terutama lelaki di mana-mana dan bukan hanya dalam media sosial semata-mata.

Aeril atau nama sebenarnya Suhairil Sunari ditemui berkata, bagaimanapun faktor boleh berlakunya perbuatan cur4ng berkenaan tetap berg4ntung kepada sikap seseorang individu itu sendiri.

Mengulas juga mengenai sebarang syarat sudah diletakkan isterinya, Aeril berkata dia dan Wawa tiada rahsia dan hubungan mereka ‘telus’. Jelasnya, Wawa boleh saja membuka akaun media sosial atau memeriksa kiriman mesej WhatsApp di telefonnya kerana sudah meletakkan kepercayaan penuh.

Sejak PKP dua tahun lalu, pelakon ini telah mendapat gelaran presiden tiktok yang di berikan oleh netizen di sebabkan sikap gil4- gil4 dan masuk air beliau setiap kali memuatnaik konten di tiktok miliknya.

Selain daripada berlakon, Aeril kini juga mengusahakan perniagaan kosmetik dan produk kecantikan bersama isterinya yang juga pelakon Wawa Zainal.

Perniagaan yang di usahakan oleh pasangan pelakon ini juga kian mendapat sambutan sehingga mampu menaja sebuah program hiburan Big Stage baru baru ini.

Pasangan yang aktif di media sosial ini juga kerap berkongsi konten konten menarik buat tatapan peminat mereka. Sebagai usahawan, mereka juga menggunakan platform media sosial sepenuhnya untuk mempromosikan produk mereka.

Terbaru Aeril memuatnaik satu video kompilasi isterinya yang kerap kali bertanyakan ‘awak sayang saya tak”. Video tersebut juga turut mempromosikan tudung keluaran syarikat mereka itu Wawa Scarves.

Di permulaan video berkenaan Aeril menjawab dengan tenang soalan isterinya namun setelah di soal berkali kali oleh Wawa, Aeril akhirnya berpuutus asa untuk menjawab soalan berkenaan.

Mengintai ke ruangan komen, netizen terhibur dengan gelagat pasangan suami isteri berkenaan dalam membuat konten yang menarik di media sosial.

Netizen juga turut berkongsi pengalaman masing masing dalam mengendalikan situasi tersebut memandangkan konten yang di muatnaik oleh Aeril itu sangat dekat dengan kehidupan pasangan yang telah berumahtangga. Berikut di kongsikan komen komen netizen.

Kasihan Aeril sampai letih di buatnya nak menjawab soalan yang sama daripada Wawa. Namun begitu pasangan ini tetap kekal romantis antara satu sama lain sehingga kini.

Persefahaman yang di bina oleh pasangan ini membuatkan mereka berdua sudah masak dengan sikap masing masing malahan mereka berdua juga sering memastikan untuk saling berkomunikasi antara satu sama lain sebagai kunci menyelesaikan masalah.

Sumber: ig aeril zafrel

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!