Connect with us

Hiburan

“Boleh gil4 aku dgn soalan pompuan ni”- Aeril Zafrel

Published

on

World Wide24.com 5df6d3e925a6adff3584133ce6287ef6

Pasangan pelakon dan usahawan yang romantik iaitu Aeril Zafrel dan isterinya Wawa Zainal sering menjadi inspirasi kepada pada netizen di luar sana. Meskipun kini boleh di katakan hampir setiap hari ada sahaja berita mengenai keh4ncuran rumah tangga pasangan selebriti di siarkan, namun pasangan ini bersyukur kerana masih lagi bertahan sehingga sekarang.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Aeril juga menyifatkan perbuatan ‘cur4ng’ terhadap pasangan boleh dilakukan sesiapa saja terutama lelaki di mana-mana dan bukan hanya dalam media sosial semata-mata.

World Wide24.com 88267e6428740fce8e912e5b80081ccf

Aeril atau nama sebenarnya Suhairil Sunari ditemui berkata, bagaimanapun faktor boleh berlakunya perbuatan cur4ng berkenaan tetap berg4ntung kepada sikap seseorang individu itu sendiri.

Mengulas juga mengenai sebarang syarat sudah diletakkan isterinya, Aeril berkata dia dan Wawa tiada rahsia dan hubungan mereka ‘telus’. Jelasnya, Wawa boleh saja membuka akaun media sosial atau memeriksa kiriman mesej WhatsApp di telefonnya kerana sudah meletakkan kepercayaan penuh.

World Wide24.com 8d13806fc013d4f40eabe7c980cc1e8c

Sejak PKP dua tahun lalu, pelakon ini telah mendapat gelaran presiden tiktok yang di berikan oleh netizen di sebabkan sikap gil4- gil4 dan masuk air beliau setiap kali memuatnaik konten di tiktok miliknya.

Selain daripada berlakon, Aeril kini juga mengusahakan perniagaan kosmetik dan produk kecantikan bersama isterinya yang juga pelakon Wawa Zainal.

World Wide24.com 1910e9cf6b3ffa5c06d6532b43e26757

Perniagaan yang di usahakan oleh pasangan pelakon ini juga kian mendapat sambutan sehingga mampu menaja sebuah program hiburan Big Stage baru baru ini.

Pasangan yang aktif di media sosial ini juga kerap berkongsi konten konten menarik buat tatapan peminat mereka. Sebagai usahawan, mereka juga menggunakan platform media sosial sepenuhnya untuk mempromosikan produk mereka.

Terbaru Aeril memuatnaik satu video kompilasi isterinya yang kerap kali bertanyakan ‘awak sayang saya tak”. Video tersebut juga turut mempromosikan tudung keluaran syarikat mereka itu Wawa Scarves.

Di permulaan video berkenaan Aeril menjawab dengan tenang soalan isterinya namun setelah di soal berkali kali oleh Wawa, Aeril akhirnya berpuutus asa untuk menjawab soalan berkenaan.

World Wide24.com F8922c54c3e1ef6583ead64e18897c9c

Mengintai ke ruangan komen, netizen terhibur dengan gelagat pasangan suami isteri berkenaan dalam membuat konten yang menarik di media sosial.

Netizen juga turut berkongsi pengalaman masing masing dalam mengendalikan situasi tersebut memandangkan konten yang di muatnaik oleh Aeril itu sangat dekat dengan kehidupan pasangan yang telah berumahtangga. Berikut di kongsikan komen komen netizen.

World Wide24.com 85d9a35e8ba50de861e919359fd30c5c

Kasihan Aeril sampai letih di buatnya nak menjawab soalan yang sama daripada Wawa. Namun begitu pasangan ini tetap kekal romantis antara satu sama lain sehingga kini.

Persefahaman yang di bina oleh pasangan ini membuatkan mereka berdua sudah masak dengan sikap masing masing malahan mereka berdua juga sering memastikan untuk saling berkomunikasi antara satu sama lain sebagai kunci menyelesaikan masalah.

Sumber: ig aeril zafrel

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!