Connect with us

Hiburan

“Ayash lagi beso dari si Mateen, larat ke tak tu” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 539cf326ae8d9cf664848e86f28f1449 Scaled

Memang pandai Shuib memilih Watie untuk menjadi ibu baharu anak-anak mereka. Apatah lagi anak-anak Shuib sangat baik dan mendengar kata. Memang seronok melihat keakraban mereka bersama anak-anak mereka.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Alhamdulilah sesuai untuk mereka. Watie juga sangat tidak berkira dan sangat sayang kepada anak-anak mereka. Ayash juga akrab dengan Watie. Seronok melihat keakraban mereka apabila bercuti.

Shuib dan Watie telah berkahwin selama beberapa bulan dan selepas sahaja Shuib dan Watie berkahwin mereka diterima oleh peminat sehinggakan mereka disukai, dan mereka menjadi peminat kepada pasangan ini.

World Wide24.com 5d5e69b3c9f9fe37be0224c61aeefbe8

Bukan selalu mereka berjalan dan memuatnaik perkongsian kepada media. Malah mendapat perhatian apabila semua anak bersama dengan Watie dan Shuib. Ayash juga bersama dengan mereka.

Ayash kelihatan sangat matang dari usia. Ayash juga lebih bdan besar daripada Mateen, seronok melihat Ayash sihat-sihat belaka. Mereka pun sangat bahgia sekarang semenjak sudah mempunyai mak baharu. Lagi best tengok senyuman Ayash.

World Wide24.com 3d75eb4a1c3698a0516ee88c8eff931e

Melihat perkongsian, memang seronok melihat mereka berjalan-jalan. Alhamdulilah keakraban mereka akrab dan rapat semua. Bahagia melihat mereka. Ayash lagi besar bdannya daripada Mateen. Memang Mateen kecik orangnya.

Watie juga mempunyai sebuah perniagaan sebelum berkahwin dengan Shuib, malah selepas berkahwin pun mereka mempunyai tawaran yang pelbagai untuk mempromote pelbagai produk.

World Wide24.com 2309152ada1b6aec1a33a900e223d8ed

Ayash seronok mempunyai abang-abang dan kakak yang sangat menyayangi nya dan sangat beruntung Ayash meskipun badannya lagi besar tapi larat pula Mateen menjaganya. Ayash memang seronok lah dapat dilayan sampai sekarang.

Pelbagai komen yang diberikan pada perkongsian tersebut. Rata-rata netizen menyukai perkongsian tersebut sehingga memberikan komen yang baik-baik.

Pasangan ini memang sesuai dijadikan contoh masyarakat. Mereka sangat bagus dalam perhubungan rumah tangga.

World Wide24.com 9d6412c2fbf6eacfc6a78df17101bda3

Ayash sangat disayangi oleh masyarakat Malaysia terutamanya wanita. Ayash menjadi anak angkat kepada rakyat Malaysia kerana kisah beliau sangat membuat orang ramai berasa sedih apabila mengingati kisahnya.

Sumber: ig shuibsepahtu

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!