Connect with us

Hiburan

“Bilal tgh healing ke tu, kesian Bilal termenung sebab lapar” – Netizen

Published

on

Semua sudah tahu kehadiran bakal anak kedua Neelofa akan datang, alhamdulilah diucapkan padaNya. Pasyi tidak lama lagi Bilal akan menjadi seorang abang, saat inilah saat yang Bilal menjadi anak manja, taklama lagi beliau ada adik dan perlu menjadi seorang abang yang bertanggungjawap. Seronok tengok Neelofa yang sentiasa cergas meskipun diakhir kehamilan.

Melihat daripada perkongsian fans Neelofa, Bilal seolah memandang ke arah kolam dan mahu berenang di dalam kolam, termenung sahaja keluar memandang dan mungkin mahu keluar.

Bilal merupakan anak sulung buat Neelifa dan suami, Pu Haris. Meskipun begitu perkembangan Bilal sangat cepat dan pada usia belum setahun Bilal telah boleh berjalan dan berlaari.

Perkembangan Bilal amat cepat, apatah lagi kini beliau boleh bercakap dan mengaajuk percakapan orang sekeliling. Ramai yang suka akan Bilal. Anak soleh inya-Allah.

Lihatlah perkongsian video ini, ramai yang mengatakan Bilal sedang mahu healing, bersangai dan berenang didalam kolam apatah lagi kini musim panas yang terlamp4u. Pasti seronok kalau berendam didalam kolam tersebut.

Neelofa dan Pu Haris menjadikan Bilal seorang anak yang sangat disiplin dan sentiasa mengikut sahaja perkembangan terkini, namun Bilal tidak mempunyai akaun ig dengan nama sendirinya. Itu mungkin lebih baik.

Akan tetapi perkongsian yang selalu Neelofa kongsikan adalah cukup untuk para peminat dan juga netizen, tidak perlu akaun milik Bilal tetapi dikendalikan oleh maknya juga.

Jadi begini sudah mencukupi dan peminat membuat akaun untuk peminat-peminat Neelofa sekeluarga.

Pelbagai komen yang diberikan pada perkongsian wakil peminat Neelifa ini. Selalunya antara perkongsian itu adalah mengenai Bilal dan kerja Neelofa. Lihatlah komen-komen netizen yang berikan dialog kepada Bilal.

Bilal sangat pandai dan cerdik, beliau juga sangat boleh mendengar arah4n dengan baik. Inya-Allah apabila ada adik nanti pasti Bilal menjadi abang yang terbaik. Agaknya adik Bilal lelaki atau perempuan ye.

Sumber: ig lofa.world

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!