Connect with us

Hiburan

“Bibik tudung dh balik, tgk anak-anak excited apalagi tengok Yusuf” – Netizen

Published

on

World Wide24.com E2fa0cea0aa14ffc55ae2d7086fb93a9 Scaled

Semua orang telah mengenali bibik kepada Dato Aliff Shukri dan Datin Shahida. Nama gelaran bibik mereka adalah bibik tudung dek kerana hanya dia seorang sahaja yang memakai tudung di dalam rumah Dato dan Datin. Bibik telah balik kampung halamannya pada bulan ramadhan lalu, dan telah bercadang bahawa mahu kembali bekerja bersama dengan Dato dan Datin.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Perancangan bibik adalah pada minggu hadapan namun diawalkan dan kemudian menjadi kejvtan kepada Datin. Dan memang sambutan menjadi kegembiraan dengan kehadiran dan kepulangan bibik.

World Wide24.com Af6eb8b99dddf392c4528f4738838a98

Memang antara yang paling rapat adalah Yusuf namun semua anak-anak Dato disayangi dengan sama rata malah menyanyangi anak majikannya dengan penuh kasih sayang sama seperti anaknya sendiri.

Lihat saja tatapan Datin kepada bibik sudah tahu bahawa beliau ikhlas menyanyangi bibik malahan bibik juga kembali bekerja menandakan bahawa Dato dan Datin adalah majikan yang baik sekali.

World Wide24.com F610d0b3225bed5305ea65e2d9beb07e

Lihat perkongsian yang dikongsikan oleh Datin, memang meriah dan ramai yabg terhibur apabila bibik memanggil semua anak Datin. Malahan yang lebih menjadi perhatian apabila bibik seperti seakan perangai Dato yang sememangnya meriah.

Perhubungan mereka sangat akrab dan dijaga dengan baik. Malah sangat akrab sehinggakan anak-anak Dato dan Datin pun begitu sayang akan bibik. Bibik sudah lama bekerja dengan Datin dan sehingga kini masih mahu meneruskan kerjanya.

World Wide24.com 6dae0e1bc4650bfcd6a4069049dc7d7d

Baru sahaja balik daripada mengerjakan ibadat haji, Dato kelihatan sedikit tenang dan Dato lebih menghargai kenangan anak-anak dan Datin. Malah kehadiran bibik juga seperti menerima kehadiran ahli keluarganya.

Datin juga mengatakan bahawa beliau menganggap bahawa bibik sama seperti emaknya malah tidak menganggap seperti orang luar akan tetapi sama seperti ahli keluarga sendiri. Lihatlah pelbagai komen yang turut terhaaru dan seb4k melihat hubungan akrab mereka termasuklah Fasha Sandha.

World Wide24.com 60b280d5e1a8f030f226fd294a583014

 

Datin dan Dato seorang ahli perniagaan yang berjaya dan mempunyai nama di Malaysia malah semua ahli keluarganya juga turut dikenali di media. Sehingga kini mereka menjadi selebriti juga sedikit sebanyak.

Sumber: ig shahidadherbs

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!