Connect with us

Hiburan

“Aku minat Mk tapi sejak kahwin ni aku minat lagi bininya” – Netizen

Published

on

Selepas berkahwin kerap kali Mk menghantar penghantaran video yang bersama dengan isterinya. Siti Hajar seorang yang suka tersenyum dan ramailahyang meminati Siti Hajar semenjak mengetahui Mk berkahwin dengannya.

Dan ramai meminati Siti Hajar, lebih daripada Mk ,malah yang mulai suka pada Siti Hajar selepas mereka berkahwin kerana kelembutan dan kesopanannya terpancar. Lebih mendapat sukaan ialah apabila Siti Hajar kelihatan sangat sopan dan mudah terhibur.

Lebih gembira apabila Mk sangat menjaga perhubungan, dan selepas berkahwin baru lah dapat melihat kenangan dan kemesraan mereka suami isteri. Juga seronok melihat komunikasi mereka sebagai suami isteri.

Dapat melihat ketulusan Mk dan isterinya Siti Hajar dalam pandangan mata, dan Mk juga turut suka menyakat isterinya. Malah, isterinya pula mudah terhibur dan Mk menjelaskan bahawa beliau sukar untuk memikatnya sehingga menunggu masa setahun.

Ketika berada didalam belon panaas tersebut Mk menceritakannya dan Siti Hajar memang seorang pendengar yang baik. Beliau hanya tersenyum dan mendengar dengan baik sahaja cerita yang diceritakan oleh Mk.

Lihatlah perkongsian video tersebut. Ramai yang menyukai perkongsian itu dan memberikan kata kata yang baik diruangan komen malah mendoakan kebahgiaan mereka. Apalagi mereka berdua sangat sepadan dan serasi.

Mk memang suka menyakat isterinya dan bukan itu sahaja Mk juga sering membuat isterinya tersenyum dan suka menyanyi untuk isterinya. Ramai peminat yang telah menyukai isterinya, menjadi peminat isterinya.

Mk kelihatan sebelum ini agak sedikit nak4l apatah lagi beliau seorang penyanyi rap dan ke arah kemodenan namun ramai peminat yang mengatakan bahawa senak4lnya pun pasti isteri yang solehah dicari buat menjadikannya sebagai isteri.

Alhamdulilah sekarang telah bergelar isteri kepada Mk. Tak sabar nak tengok bayi mereka nanti. Ternampak dah baby bump pada perut isterinya. Lihatlah pelbagai komen yang mereka berikan. Lihat komen-komen netizen.

Rupanya Mk menunggu masa hampir setahun untuk mengenali isterinya dan menunggu isterinya menerima hantaran persahabatan di laman ig nya. Sedangkan Mk pun mengambil masa yang lama apatah lagi peminatnya.

Sumber: ig hairiwhuut.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!