Connect with us

Hiburan

“Aku minat Mk tapi sejak kahwin ni aku minat lagi bininya” – Netizen

Published

on

World Wide24.com B2ee634de97a262403f3ab7a1fdb2b14 Scaled

Selepas berkahwin kerap kali Mk menghantar penghantaran video yang bersama dengan isterinya. Siti Hajar seorang yang suka tersenyum dan ramailahyang meminati Siti Hajar semenjak mengetahui Mk berkahwin dengannya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Dan ramai meminati Siti Hajar, lebih daripada Mk ,malah yang mulai suka pada Siti Hajar selepas mereka berkahwin kerana kelembutan dan kesopanannya terpancar. Lebih mendapat sukaan ialah apabila Siti Hajar kelihatan sangat sopan dan mudah terhibur.

Lebih gembira apabila Mk sangat menjaga perhubungan, dan selepas berkahwin baru lah dapat melihat kenangan dan kemesraan mereka suami isteri. Juga seronok melihat komunikasi mereka sebagai suami isteri.

World Wide24.com Eb7af65e58e2af9d4dccdf6a63d085eb

Dapat melihat ketulusan Mk dan isterinya Siti Hajar dalam pandangan mata, dan Mk juga turut suka menyakat isterinya. Malah, isterinya pula mudah terhibur dan Mk menjelaskan bahawa beliau sukar untuk memikatnya sehingga menunggu masa setahun.

Ketika berada didalam belon panaas tersebut Mk menceritakannya dan Siti Hajar memang seorang pendengar yang baik. Beliau hanya tersenyum dan mendengar dengan baik sahaja cerita yang diceritakan oleh Mk.

World Wide24.com 69718629ff25fbb7fd8b135ee9ede6d2

Lihatlah perkongsian video tersebut. Ramai yang menyukai perkongsian itu dan memberikan kata kata yang baik diruangan komen malah mendoakan kebahgiaan mereka. Apalagi mereka berdua sangat sepadan dan serasi.

Mk memang suka menyakat isterinya dan bukan itu sahaja Mk juga sering membuat isterinya tersenyum dan suka menyanyi untuk isterinya. Ramai peminat yang telah menyukai isterinya, menjadi peminat isterinya.

World Wide24.com 8430c107d7d6718dbab1fbe337847907

Mk kelihatan sebelum ini agak sedikit nak4l apatah lagi beliau seorang penyanyi rap dan ke arah kemodenan namun ramai peminat yang mengatakan bahawa senak4lnya pun pasti isteri yang solehah dicari buat menjadikannya sebagai isteri.

Alhamdulilah sekarang telah bergelar isteri kepada Mk. Tak sabar nak tengok bayi mereka nanti. Ternampak dah baby bump pada perut isterinya. Lihatlah pelbagai komen yang mereka berikan. Lihat komen-komen netizen.

World Wide24.com 401a3acaeb3af3934b1462dc4b57bcde

Rupanya Mk menunggu masa hampir setahun untuk mengenali isterinya dan menunggu isterinya menerima hantaran persahabatan di laman ig nya. Sedangkan Mk pun mengambil masa yang lama apatah lagi peminatnya.

Sumber: ig hairiwhuut.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!