Connect with us

Hiburan

“Bagi second chance pun tak berubah jugak Aizril ni”-Netizen

Published

on

FD4864B4 65F2 4AFF BF24 A195250EBB53 Scaled

Drama yang sedang trending di astro Andai itu takdirnya sudah pasti membuatkan ramai yang tidak sabar untuk menonton kesudahan drama ini dan episod yang akan datang. Setiap episod drama ini sangat memain emosi penonton menerusi watak utamanya Aizril yang di lakonkan Shukri Yahya. Watak Aizril ini sering mencetuskan kcaman penonton mana taknya lakonan Syukri Yahya yang sangat pwer menjadi pmbuuli wanita.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Cara percakapan dan gayanya sudah mampu mambuatkan semua orang menyir4p. Watak Aleeya yang di lakonkan Hannah Delisha juga sangat hebat bermain dengan air mata setiap episod mimik muka dan gaya lakonan hannah delisha sangat hebaat dan hannah betul betul menjiwai watak leya di dalam drama ini.

A2E8CFD3 0FC9 4543 9589 32DB622B6BB7

Ramai juga watak yang lain seperti Umairah kawan baik Leya yang di bawa oleh Puteri Sarah sangat padu dan setiap maakian Umi kepada Syed Aizril juga membuatkan ramai berpuas hati sebab leya ada kawan yang tegaas dan baik seperti Umi.

Sedikit sinopsis untuk drama ini bagi yang belum baca novel. Drama Andai Itu Takdirnya mengisahkan tentang Aleya iaitu seorang gadis berasal dari keluarga sederhana.

AEDE6DE1 3F5E 4357 9E48 AD0989DFFCE8

Dia menyimpan perasaan pada seorang anak tokoh korporat yang juga rakan kuliahnya di universiti di United Kingdo iaitu Syed Adam Aizril.

Syed Aizril digilai ramai wanita kerana ketampanan dia. Berbeza dengan Aleya apabila kehidupan Syed Aizril dia yang kaya menjadikan dia seorang yang berlagak dan smb0ng. Ini pastinya disebabkan status kehidupan keluarganya.

Tanpa di duga telah berlaku satu insiden yang menyatukan Syed Aizril dan Aleya. Mereka telah diperangkap oleh Faizal hingga ditangkap khalwat. Syed Aizril tidak boleh terima dia menuduh Aleya yang perangkap dia semata-mata hendak hidup senang.

Macam macam rintangan yang Aleya hadapi sehingga lah dia kembali hidup bahagia di samping Syed Aizril, Namun cinta Aizril tiba tiba berubah setelah sharifah Azreen muncul dalam hidupnya. Bagaimana kesudahan nanti kena saksikan setiap episod di astro ria.

24FD3716 5188 4534 9DE3 D39C4F268EE1

Drama ini juga mempunyai 60 episod jadi jauh lagi perjalanan kisah cinta mereka dan penderiitaan Aleya nampaknya. Minggu pertama pun ramai yang dah pnas macam mana agaknya untuk episod episod akan datang kan.

276C186A 1FFD 43B4 A6F9 E474296C4267

Ramai yang sakiit hati apabila Leya kembali semula berbaik dengan Aizril. Setelah di pujuk rayu Aizril Leya kembali bersama tetapi kebahagian leya hanya seketika sahaja sebab syed aizril nampaknya sudah kembali kepada perangai lamanya yang suka membuuli wanita sebaik aleya.

D32BB6BA C8E9 44D4 B6D4 133BA12210A1

Puncanya masih belum tahu sebab belum tonton episod kan jadi sama lah kita tonton isnin nanti. Ramai nya mr0yan sebab tak sangka Leya akan berlembut hati. wujud ke wanita sebaik leya kan. Sebenarnya wujud, drama ini adalah adaptasi dari kisah benar.

Lelaki zaliiim seperti Aizril juga wujud kat dunia ini dan ramai sahaja lelaki yang suka mend3r4 isteri dan suka maaaki isteri. Jalan cerita mungkin sudah di olah oleh penulis asal novel tetapi sememangnya kisah sedih di sebalik wanita bernama Aleya ini wujud.

4B1A5C67 8D87 4CAB 97FA 9A4F3CB23826

Jom kita support ramai ramai drama ini supaya menjadi pengajaran buat semua. Kadang apabila kita melihat drama seperti ini akan menzahirkan banyak kesyukuran kerana di kurniakan suami yang baik dan penyayang walaupun tidak sempurna tetapi kita tidak di zaalimi. Dari side ngativenya tidak perlulah ikut kan. Nantikan episod yang akan datang di astro ria isnin nanti 10 malam.

Artikel ini disediakan oleh oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!