Connect with us

Hiburan

“Badan sado mcm Abg Bilal jugak, ketul2 lengannya comel” – Netizen

Published

on

Semenjak kelahiran anaknya yang kedua ramai yang menantikan perkongsian daripada empunya diri, agar nampak lihat wajah bayi kedua mereka. Seperti mana mereka menyembunyikan wajah anak pertama mereka pada seusia yang awal, jadi begitu juga diusiaawal apatah lagi masih dalam tempoh berpantang, anak kedua mereka turut dirahsiakan wajahnya semasa usia yang awal ini.

Rupanya dahulu  yang dikatakan wajah Abbas adalah bukan selepas Neelofa memuatnaik menyatakan bahawa ia adalah bukan Abbas dan keluaran LittleNunha adalah produk terbarunya.

Neelofa belum bersedia untuk memuatnaik gambar anak kedua mereka sama seperti anak pertama dahulu, namun demikian beliau dan suami akan tetap muatnaik namun belum masanya tiba. Sudah pasti mereka akan berkongsikan wajah anak kedua kepada peminat.

Perkongsian ini adalah sedikit sebanyak untuk kegembiraan peminat apatah lagi jika dilihat tangan Abbas sangatlah sama dengan Bilal sewaktu kecil dahulu. Meskipun sekarang pun sama debab dan montel, ramai teringat akan Bilal sewaktu kecil.

Inilah antara gambar yang dikongsikan oleh Neelofa untuk tontonan umum. Dan beliau menjelaskan bahawa gambar didalam perkongsian untuk LitlleNunha adalah bukan gambar Abbas.

Suaminya Haris juga bersetuju bahawa ambil sedikit lagi masa untuk berkongsikan wajah anak kedua mereka kerana mereka meras kan ada yang tidak kena dan taakut terkena peny4kit Ain.

Pasangan ini sentiasa menjadi contoh dan terbaik jika sebelum i i emngandung juga menjadi rahsia. Apabila mempunyai anak oun ditvtupi wajah anak sementara nak menanti pembesaran nya sihat sahaja.

Pelbagai komen menarik dikongsikan diruangan, dan ramai yang ber kongsi gambar tersebut apatah lagi melihat perkongsian ini. Ramai yang menyukai Abbas. Lihatlah gambar yang sedikit ini sama seperti Bilal sewaktu masih bayi.

Diharap tidak ada lagi pihak yang tidak bertanggungjawab selepas Neelofa berharap agar tidak memuatnaik wajah anak mereka kerana ia adalah hak mereka untuk pamerkan atau tak.

Sumber:ig lofa.page

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!