Connect with us

Hiburan

“Amacam bang Adi Putra dan Atok Beto Kusyairi blh masuk training tak?” – Sharnaaz Ahmad

Published

on

Tidak perlu diperkenalkan andai dilihat wajah Jebat Jayden sudah tahu itu adalah anak kepasa Sharnaazdan Noor Nabila. Meskipun mereka telah bercer4i bamun hubungan mereka masih baik-baik sahaja.

Ramai juga mendoakan mereka kembali bersatu selepas keduanya kenbali bujang senula. Jebat seorang anak yang ceria dan kelakar. Setiap perkongsian ada kisah dan ceritanya.

Tidak selalu menjadi dalam jagaan Mamu, nama samaran Sharnaaz, Mamu juga seringkali menjenguk Jebat anaknya di rumah Nabila meskipun tidak ada hak jagaan kerana mereka mudah berbincang dan tidak berebut dalam penguasaan jagaan anak.

Melihat perkongsian babahnya sudah pasti lucu tanpa mendengar apa pun yang dipercakapkan. Kapsyennya sahaja sudah lawak dibaca, melihat komen Beto pula lebih mencuit hati.

Sedang bermian ditaman, Mamu terlihat Jebat membuka buah silat lantas dirakam. Jebat juga seorang anak jati melayu apabila seolah ber4ni berhadapan musvh. Comelnya Jebat saling tak tump4h macam babahnya.


Jika melihat perkongsian ini sudah pasti akan bersetuju dan melihat Jebat sangat sudah besar dan semakin hari semakin matang. Seronok melihat dia semakin besar dengan baik dan sihat sahaja.

Jebat anak jati Penang dan sentiasa mendengar kata babahnya. Begitu juga maminya, beliau seorang anak lelaki yang sangat melindungi ahli keluarganya dan beliau dibesarkan dengan kasih sayang yang baik.

Seronok melihat Mamu yang meskipun siibuk dalam kerjayanya namun sentiasa ada didalam urusan dan jaga anaknya Jebat. Malah sentiasa menjadi bapa yang sepatutnya dicontohi. Muka tegas namun dalam hati masih ada taman.

Beto Khusyairi menyatakan bahawa ia bukanlah semata buah silat namun buka buah juga buat sesuatu kumpulan yang terlihat. Lawak pun ada melihat komen Beto menyatakan ini tahap level lain. Pelbagai lagi komen menarik pada perkongsian tersebut.

Mamu memang seorang yang tegas dan gadang malah sentiasa berdepan dengan ramai yang cuba menjatvhkannya namun beliau masih kekal dalam industri seni sejak lama dahulu. Kini hampir 20 tahun dalam bidang seni dan masih kekal bertahan.

Sumber: ig sharnaazahmad

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!