Connect with us

Hiburan

“Auto skit jntong bila dpt tahu Buntat suami Mia, kelakar betul” – Netizen

Published

on

Itulah yang ramai menanti, dan takkan pernah ada lagi drama yang berjudul 7Hari Mencintaimu. Walaupun drama tersebut fenomena, namun penamatnya sudah tamat dan tidak ada lagi sinambungannya. Melihat comeback pasangan artis ini, Shukri Yahaya dan Siti Saleha bersama dalam promo Pakmat Western, membuatkan ramai yang suka dan ramai yang dapat meluahkan rasa rindu pada lakonan dan gandingan mereka berdua.

Keserasian mereka bersama memang sentiasa membuatkan para peminatnya berkobar malah setiap yang dilafaz dialognya memang seolah benar mereka berpasangan.

Memang mereka umpama pasangan yang serasi dan seperti pinang dibeelah dua, umpamanya. Gandingan mereka memang menghidupkan watak apatah lagi jika watak yang memang pernah membuat semua peminat menyukai mereka.

Kali ini meskipun ia seperti dipertemukan semula didalam satu promosi produk namunia membuatkan peminat-peminat kembali teringat akan drama sebelum ini yang pernah menjadi kegemaran mereka.

Lihatlah video mereka ini, apatah lagi mereka juga pandai melawak dan akrab seperti saabat baik. Jadi tidak nampak kekok malah serasi dan mereka nampak selesa bersama.

Lawak pula apatah lagi jika kehadiran Buntat didalam video tersebut membuatkan lagi meriah video itu. Malah ramai yang terhibur dan memang berulang kali melihat malah rindunya netizen pada lakonan kedua pelakon ini menjadikan mereka semakin merindui lakonan mereka bersama.

Mentanglah sekarang watak yang dilakonkan Shukri dalam drama Andai Itu Takdirnya membuatkan ramai yang mrah dengan watak itu, dikembalikan pula watak Dr Khuzairi dengan Mia Adriana untuk melembutkan semula hati peminatnya.

Pelbagai komen yang diberikan pada perkongsian Shukri dengan video itu. Malah sehingga kini masih ramai mengulang tayang semula video itu dan ramai yang terhibur dengan jalan cerita video tersebut.

Seronok dan terhibur sangat dengan sketsa mereka. Apata lagi kehadiran Buntat, yang peminat ramai rindukan. Jikalau ada drama yang boleh membuatkan mereka berlakon bersama mesti akan seronok.

Sumber: ig shukriyahaya

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!