Connect with us

Hiburan

“Apa kaayu tu melendut balik” – Netizen

Published

on

PicsArt 01 18 09.26.09 Scaled

Setiap drama atau pembikinan filem, barang atau objek yang digunakan di dalam lakonan tersebut mestilah bukan objek yang betul seperti kaayu,  kaayu besb0l dan paar4ng kerana ia merbah4ya. Antara kecanggihan tekn0logi sekarang ialah meskipun objek tersebut ialah plsu namun didalam kaca tv anda ia seolah benaran. Takkan nak gunakan barang yang betul kan, walaupun hanya span tapi keberkesanan watak tu paling utama.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Hampir tamat penggambaran, Dndam Seorang Isteri, Nad Zainal berkongsi di laman ig beliau, beliau sedang dalam set penggambaran. Memang tangkas dalam memegang watak j4hat, apabila memuk0l pun men4kutkan pula.

Screenshot 20220118 091735 Instagram

Didalam babak beliau memuk0l salah seorang pelakon, menggunakan k4yu besbol namun sebenarnya ia hanyalah span sahaja. Dahulu ia tidak dikongsikan kepada penonton namun sekarang ia telah menjadi kebiasaan.

D3ndam Seorang Isteri diarahkan oleh Uchee Fukada nama samarannya atau nama sebenar Nurlina Syafiqah Zakbah. Beliau terkenal dengan watak Uchee Hanat dalam drama Nur 2.

Screenshot 20220118 125652 Instagram

Nad Zainal merupakan watak utama disamping Wan Raja dan Fasha Sandha. Mereka digandingkan untuk beberapa kali dalam drama dan ia sangat menjayakan. Lakonan mereka sangat berkesan.

Teknologi moden zaman kini tiada yang mustahil, semua boleh digubah, jadi, setakat umpama k4yu besbol tiada hal untuk para pelakon. Ada pakar kerja yang akan menguruskannya.

Screenshot 20220118 091448 Instagram

Nad Zainal juga baru sahaja selesai mengambil Dos B0oster, mempunyai sepasang cahaya mata bersama suami, Muhammad Faliq Amirullah.

Selepas komen yang menegur tentang k4yu besbol tersebut, ada juga menyatakan bahawa kelinc4han Nad dalam penggambaran tersebut.

Screenshot 20220118 094308 Instagram

Nad Zainal telah lama didalam bidang lakonan dan telah memenangi banyak kategori, memang pelak0n yang berbakat.

Sumber: ig nad.zainal

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!