Connect with us

Hiburan

“Anak2 nanti semua masuk dewi remaja” – Ubai

Published

on

Ramai yang tidak tahu antara yang menyertai Hero Remaja dan Dewi Remaja adalah antara artis Malaysia yang sudah terkenal  sekarang ini. Ramai diantara mereka dengan bermulaa menjadi seorang ahli penyertaan antara progran yang diadakan.

Melihat perkongsian ini melihat mereka membuatkan bertambah semangat kebapaan daripada mereka supaya ayah diluar sana boleh juga menjaga anak mereka.

Pengalaman seorang ayah adalah lebih kuat dan manja apabila rapat dengan anak perempuan mereka. Inilah contoh yang perlu dicontohi oleh netizen. Tiga sahabat ni memang akrab dan semoga anak mereka juga.

Jika sebelum ini mereka adalah daripada program realiti, iaitu mereka menyertai program Hero Remaja, dan program realiti yang lain. Pun begitu mereka juga mempunyai bakat lakonan yang baik sekali.

Inilah jadi bila bapa-bapa bertemu dan menjaga anak masing-masing. Sebenarnya amatlah jarang bila melihat seorang bapa yang menjaga anak tanpa bantuan isteri mereka. Selalunya tidak boleh tapi mereka bertiga boleh lakukannya.

Lihatlah video ni, macam masing-masing saling bawa anak matsalleh, seronok tengok masing-masing ada tanggungjawap sendiri. Lihatlah video tersebut, mereka menjaga anak mereka dengan tanpa bantuan isteri.

Harris Annuar seorang pelakon,begitu juga Ikram dan juga Safwan. Siapa saja yang tidak mengenal, mereka pelakon yang dikenali ramai. Mereka juga tidak pernah ada konfliik yang mengundang nama baik mereka.

Mereka bersahabat baik dan ramai yang mendoakan agar mereka akan terus menjadi sahabat yang baik dunia akhirat. Mereka juga sangat mendapat ramai peminat yang baik-baik.

Pelbagai komen yang diberikan pada perkongsian, bukan sahaja tentang persahabatan mereka malah mengenai anak perempuan mereka juga.

Masing-masing mempunyai anak perempuan dan memang sama pula. Bahkan mereka boleh menyertai Dewi Remaja akan datang bersama-sama.

Semoga persahabatan bapa-bapa ini akan berterusan berlanjutan kepada anak-anak mereka pula. Semoga ini menjadi contoh kepada masyarakat, agar bukan ditangan emak sahaja membesarkan anak mereka.

Sumber: ig harrisannuar

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!