Connect with us

Hiburan

“Amboi isaac pandainya berlakon macam mummynya” – Netizen

Published

on

Beginilah anak-anak yang sudah terasuh mindanya, anak-anak mengikut apa yang diajar dan dilihat sejak kecil lagi. Apatah lagi jika kedua orangtuanya adalah pelakon, bakat tersebut dilahirkan secara semulajadi turun ke anak-anak dan anak-anak mendapat bakat tersebut sejak dari kecil lagi. Lihatlah anak Zahirah dan Aiman ini. Sejak kecil sudah pandai berlakon pula itu.

Dikongsikan oleh Zahirah, membuatkan ramai orang terhibur dan merasa kelakar kerana Isaac menaangis sekejap-sekejap sahaja. Ada saja permintaannya yang kemudian ditunaikan. Selepas ditunaikan naangis pula tidak berpuas hati.

Memang pandai bersuarakan tentang ketidakpuasan hatinya, namun cara beliau menaangis itu nampak sangat berpur4-pur4 pula. Isaac ada bakat lakonan rupanya.

Walaupun baru berusia 2 tahun tapi mudah saja Isaac menaangis kemudian berhenti dan sambung pula. Manja betul. Sungguh dia memang berlakon dek kerana Zahirah menyatakan bahawa Isaac berframa ditepi pantai.

Lihat saja perkongsian yang Zahirah kongsikan. Pandai betul Isaac. Memang umpama kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi bukan. Itulah bakat yang dapat dilihat daripada Isaac.

Isaac merupakan anak sulung daripada pasangan ini, baru berusia 2 tahun namun beliau sudah menjadi perhatian netizen. Malah setiap keluar bersiar, Isaac pasti akan menjadi tumpuan.

Pelbagai komen-komen yang diberikan kepada perkongsian Zahirah tersebut. Rata-rata mengatakan bahawa bakat itu didapati oleh kedua ibubapa Isaac yang sememangnya pelakon hebat.

Inilah antara komen-komen daripada netizen. Malah, komen yang mengatakan geeram dek kerana Isaac sangat pandai berlakon. Naangis pun sekejap-sekejap.

Isaac seorang yang pandai berkomunikasi dengan ahli keluarga, meskipun masuh belum lancar bercakap tapi Isaac sudah berbahasa inggeris dengan keluarga.

Sumber: ig zahirahmacwilson

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!