Connect with us

Hiburan

“Ambik payung meniaga nk payung anak bini turun kereta sebab hujan”- Almy Nadia

Published

on

Keluarga pasangan selebriti popular Dato Fizz Fairuz dan Almy Nadia sentiasa menghiburkan netizen. Gelagat mereka sekeluarga buat kita tak kering gusi melihatnya, ada saja lawak daripada Fizz Fairuz yang sememangnya melucukan. Instagram Almy dan Fizz Fairuz sering menjadi tumpuan ramai peminat mereka memandangkan Almy juga aktif membuat review produk makanan tempatan.

Baru-baru ini, video yang dikongsi Almy di Instagramnya telah mencuri tumpuan ramai. Almy sempat merakam gelagat lucu suaminya yang sering ‘masuk air’ itu.

Mana tidaknya, Fizz dengan spontan menggunakan payung yang dikhaskan untuk berniaga itu untuk memayungkan isteri dan anak-anaknya keluar dari kereta kerana cuaca hujan.

Jarang sekali ya kita lihat aksi lucu seperti yang dilakukan oleh Fizz, memang kelakar habis. Payung niaga pun boleh demi isteri anak-anak.

Tidak dinafikan, keperibadiaan Fizz yang begitu penyayang terhadap isteri dan anak-anak sentiasa dipuji oleh netizen.

Walaupun gelagat spontan Fizz sentiasa menghiburkan netizen, terserlah sifat penyayangnya itu. Betul-betul suami mithali ya..

Video yang dikongsi Almy tersebut telah menerima 100,000 tontonan dan pelbagai reaksi daripada netizen di ruangan komen.

“Lucu lah dato ni, jarang tak lawak haha, ini jarang sekali berlaku ye hahaha”- Netizen

Macam-macam Dato Fizz Fairuz ni, jarang tak lawak. Tengok gelagat Dato Fizz ni, mesti ceria terus hari-hari kita.

Sumber: Instagram Almynadia

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!