Connect with us

Hiburan

“Alamak kant0i, hiilang teruih muka Korea Lopa” – Netizen

Published

on

Lofa adalah anak kepada mua Bella yang terkenal kerana berjaya membuat nama di instagram dan juga tiktok. Mendapat banyak tempahan solekan malah beliau juga mempunyai produk keluaran sendiri dan kelas solek yang beliau kendalikannya sendiri.

Selalu membuat konten solekan diwajah pada aplikasi tiktok dan kerap bersiaran langsung di tiktok juga. Selalunya Bella akan memuat naik tentang anaknya juga dan mendapat ramai perhatian.

Termasuklah sukaan dan komen-komen yang memuji dan menyatakan bahawa memang netizen meminati anaknya Lofa. Jarang sudah Bella memuatnaik tentang Lofa semenjak bekerja kembali tapi masih ada tentang Lofa walaupun jarang.

Bukan sahaja Lofa dan Bella yang popul4r dan terkenal namun seluruh keluarga nya juga dikenali. Kakak, Yusoff, dan suaminya juga turut dikenali orang ramai. Melihat perkongsian Bella, pasti netizen akan memberikan sukaan dan komen.

Mereka sentiasa mendapat perhatian daripada peminat dan netizen. Malah mereka akan memberikan sokongan yang sewajarnya, dan sentiasa mengikuti Bella dalam apa jua aktiviti dilakukannya.

Perkongsian ini amat lucu, Lofa dipakaikan rambvt p4lsu lalu semasa kipas angin terbang ke Lofa, terligat jtuh pula rambvtnya. Memang lucu sebabnya Lofa pun terkejvt sama. Nasib baik tak botak. Kekal comel, dan cantik.

Walaupun ramai yang menyukai perkongsian ini, lebih ramai yang mahu tahu dimanakah baju, rambvt p4lsu dan semua barangan Lofa dibeli oleh Bella. Dan semuanya netizen mahu tahu dimana lokasi pembeliannya.

Bukan sahaja itu beliau juga mesra dan suka senyum. Setiap kali diacah pasti senang senyum. Dan lebar senyumannya, mungkin ikut mami dan dadinya. Memang mereka berdua pun murah senyuman.

Komen netizen mengenai lain-lain, tapi terlihat komen yang menarik adalah kelakar pada Lofa dan merasa lucu kerana dah tak nampak macam Korea. Nasib baik kepala tak botak. Lihatlah banyak lagi komen netizen.

Melihat Lofa ni memang akan merasa ger4m dan sangat inginkan bayi sepertinya. Dan ramai yang meminati Lopa malah mahu menjaganya. Pasti Bella beruntung dapat anak comel belaka.

Sumber: ig muabellazkids

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!