Connect with us

Hiburan

“Alaaa baru nak cuba” – Mona Allen

Published

on

Picsart 22 06 25 12 31 46 035

Soalan yang selalu ditanyakan ialah apabila berlakon, berapa take dalam babak lakonan diambil untuk sesuatu babak. Itulah soalan yang biasa ditanyakan. Selalunya babak yang sukar, lucu, itulah babak yang sering diulang dan diambil semula. Babak ini untuk Tiz Zaqyah agak senang dan tidak perlu beberapa take hanya sekali take saja sudah siap babak tersebut.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Babak yang mel0mpat dan jtuh ke atas katil itu sebenarnya sesuatu yang membuatkan diri kita bebas dari masalah serba sedikit. Melegakan str3ss yang ada didalam kepala kata Tiz.

Screenshot 20220625 120025 Instagram

Tetapi Tiz sudah memberikan peringatan di awal-awal kapsyen bahawa kepada ibu yang mengandung sangat-sangat tegas jangan melakukannya. Dek kerana apabila merebahkan diri ke katil itu perut akan tertek4n.

Tiz yang seorang pelakon hebat dan setiap watak yang diberikan semuanya memang menjiwai watak yang sangat menjadi watak-wTak yang pernah diberikan.

Screenshot 20220625 120055 Instagram

Meskipun sudah kurang tawaran lakonan dek kerana banyak pelakon-pelakon baharu, namun masih ada peluang dan ruang untuk Tiz didalam persada lakonan dunia seni untuk Tiz.

Setiap pelakon ada perwatakkan yang tersendiri dan masih mencari pelakon seperti Tiz untuk drama-drama terkini. Lakonannya sentiasa menjadi pujaan peminat dan menjadi pilihan pengarah-pengarah drama.

Screenshot 20220625 120109 Instagram

Lakonan beliau tidak pernah lagi menghampakan, disiplin beliau juga baik untuk setiap produksi. Memudahkan urusan kerana beliau sentiasa mendengar arahan dengan baik.

Lihat komen-komen netizen, semua menyatakan bahawa tidak sabar untuk menonton drama lakonan Tiz. Agaknya apakah babak yang sedang beliau lakonkan.

IMG 20220625 155841

Tiz juga seorang model yang cantik dan popular sebelum menjadi pelakon yang hebat sehingga sekarang . Beliau juga pernah memenangi beberapa anugerah drama dan filem.

Sumber: ig tizzaqyah

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!