Connect with us

Hiburan

“Ala lesung pipiit dia menawan”- Netizen

Published

on

Dato Aliff Syukri nama yang pernah mengemp4rkn Malaysia dengan kontroversinya yang macam macam. Dato Aliff juga sangat terkenal seperti artis artis popular yang lain mana taknya setiap kali dia memuat naik sahaja video barunya pasti ramai yang follow sebab terjebaak ingin melihat aksi aksi spontan nya yang bersahaja dan lawak. Dato Aliff juga sering mempromosikan produknya di instagram tiktoknya dan juga ketika live.

Dato Aliff yang kita kenal adalah seorang yang sangat baik hati pemurah dan sangat mengutamakan keluarganya. Mungkin dia sangat berkerja keras adalah untuk masa depan keluarganya.

Hubungannya dengan datin Shahida juga bertambah baik selepas tular dulu mengenai desas desus yang mereka tidak tinggal sebumbung dan bergaduuh. Yela bukan senang ye nak jadi isteri kepada selebriti dan usahawan terkenal dato Aliff ni.

Dato Aliff juga pernah ada rancangan dia sendiri di astro ria, Selalu muncul di televisyen tetapi kini Dato seperti berehat lama dalam dunia sosial media.

Datin Shahida di khabarkan baru sahaja melahirkan zuriatnya yang ke 6 baru baru ini katanya Baby kali ini keluar awal sepatutnya raya nanti jika ikut due tetapi terkeluar awal.

Menurut Datin lagi Baby kali ini sakiitnya lain macam sampaikan ketika bersalin macam macam masalah tangan yang terkeluar dulu bukan kepala. Alhamdulillah selamat melahirkan baby comel ini yang di namakan Luqman. Indahnya nama seindah rupanya.

Datin berkongsi video gambar anaknya berlesuung pipit lah. Tidak sangka pula Luqman ada lesung pipit mungkin ikut abahnya Dato Alif kan

Rasanya Dato Aliff ada lah sedikit tapi tidak dalam seperti Luqman. Alahai comel sangat dan menawan lah pulak gaya lesung pipit tu

Sudah tentu baby yang berlesung pipit ini akan menjadi tumpuan sebab bukan semua baby ada kan. Sebagai contoh kalau anak artis malaysia anak Zahirah dan Aiman sememangnya mempunyai lesung pipit kedua dua belah pipinya. Jika di ikutkan ayah dan ibunya tiada lesung pipit tetapi anaknya comel je berlesung pipit

Sebenarnya berlesung pipit ini bukan di sebabkan keturunan tau tetapi di sebabkan keccatan gene tetapi kecctan gene ini memberi kecomelan kepada manusia. Ramai yang teringin nak ada lesung pipit sampai ada yang sanggup buat lesung pipit fake kan.

Selamat berpantang untuk Datin Shahida, Datin juga walaupun seminggu melahirkan baby tetapi telah pun keluar untuk majlis di hotel demi staffnya. Semoga Dato Aliff dan Datin Shahida sentiasa berbahagia. Dan semoga Dato Aliff tidak membuat lagu raya lagi.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!