Connect with us

Hiburan

“Ada bau2 nasi minyak”- Netizen

Published

on

Tak mungkin lah yang masih bujang tidak merasa cemburu, malah pasti merasa kecewa melihat Khai Bahar telah mempunyai kek4sih hati. Apatah lagi mereka ‘sweet’ dan nampak bahagia. Bukan sahaja kecewa malah p4tah hati, namun jika sampai jodohnya apa daya hendak dihalang. Pasti ramai peminat mendoakan yang terbaik untuk Khai Bahar.

Dilihat perkongsian Khai Bahar bersama Nabila Razali sedang makan bersama, dan kelihatan agak mesra mereka bersama.

Dengan kapsyen “dah dinner ke belum”, namun bukannya itu mendapat perhatian tetapi mereka berdua yang menjadi perhatian setiap peminat.

Ramai yang kecewa dengan perkongsian tersebut, dan ada juga yang mengatakan betapa beruntunglah Khai kerana ada yang menemani makan malam.

Rupanya ramai pula yang tidak nampak di bawah kapsyen Khai ada hashtag. Hastag bff. Bermaksud berkawan baik. Khai mengakui Nabila hanyalah kawan baik selamanya.

Khai menjawap setiap satu persoalan yang mendoakan mereka supaya bersatu namun beliau mengatakan mereka hanyalah berkawan baik dan tidak lebih dari itu.

Mereka juga menyatakan bahawa ramai yang kecewa dan terkejut jika Khai sudah mempunyai kek4sih hati. Ada juga menyatakan sudah kecewa.

Ada juga yang memberikan komen tentang sebiji kelapa adakah dikongsikan. Namun, Khai mengatakan tidak. Dan mereka makan bersama atas urusan kerja. Banyak lagi komen-komen netizen. Antaranya.

Khai akan mempunyai lagu baharu tidak lama lagi dan beliau akan berkongsi kepada semua peminat.

Sumber: ig khaibahar94

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!