Connect with us

Hiburan

“Aafiyah pn dh hafal lagu munbe vaa”- netizen

Published

on

3E57088A 9990 40B1 AFDF E9262A8D4E56 Scaled

Siapa tidak kenal dengan Siti Aafiyah anak Dato Seri Siti Nurhaliza, satu satunya anak tunggal di dalam keluarga besar dato k. Siti Aafiyah di lahirkan setelah bermacam macam usaha yang di lakukan Tokti dan dato k untuk mendapatkan zuriat sendiri. Berkat kesabaran dan usaha tokti akhirnya termakbul juga doanya untuk mendapat anak.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Kelahiran Aafiyah bukan sahaja di nanti keluarga tokti bahkan satu malaysia menanti dengan penuh gembira dan teruja. Siti Aafiyah membesar dengan penuh kasih sayang dan humble walaupun dia anak tokti.

EA499532 735D 4AAE A4D3 302B053D3608

 

Siti Aafiyah pasti bangga kalau dia tahu ibunya adalah artis number satu negara. Artis kebanggaan dan kesayangan semua rakyat malaysia. Bertuah Aafiyah membesar sebagai anak tokti.

Aafiyah sering juga mengikut ibunya berlatih dan selalu pergi show bersama tokti dan dato k. Aafiyah nampak sangat meminati muzik ikut jejak ibunya. Dia belajar piano dan pernah membuat persembahan.

80BDDBFF 10AB 4D25 9849 325BE4A47809

Pasti kegembiraan Aafiyah berbeza selepas dapat adik lelaki yang sangat aktif, Aafiyah nampak lagi matang dari sebelum ini makin bijak dan seorang kakak yang baik.

Ramai yang mengikuti perkembangan Aafiyah dari dia baby sampai lah sekarang, Aafiyah nampak sudah kembali sihat selepas kmlangan jatuuh scooter tempoh hari. Alhamdulillah Aafiyah anak kuat macam ibu.

Sebelum ini viiral tentang Tokti nyanyi lagu munbe vaa lagu indiian yang tokti bawakkan di Konsert ar rahman sebelum ini. Ramai yang puji merdu dan sebutan tokti sangat jelas dan betul. Bukan senang tokti nak hafal kan. Mungkin setiap masa di rumah pun Tokti akan hafal hafal sekali dengan Aafiyah.

Menerusi perkongsian video salah satu instagram siti aafiyah. Tokti merakam video Siti Aafiyah tengah menyanyi lagu munbe vaa dan menari di dalam lift.

CA381830 9061 487D BA6E DB08FA9BA85C

Siti Aafiyah juga siap tepuk tepuk tangan serta j0get sambil menyanyi lagu tersbut. macam mana agaknya Aafiyah blh hafal lagu dan step tersebut. Budak semuda dia bijak menghafal dan menyanyi tak sabar nak tunggu Aafiyah besar mana tahu berbakat macam ibu.

B5CC067A BA2A 43A7 9558 C358FC97B4F7

Ramai yang memberi komen positif dan memuji bunyi best je munbe vaa versi Aafiyah. Bijak betul anak tokti sudah semestinya berbakat besar sebab di mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi. Semoga Aafiyah cepat sihat daripada kmlangan sebelum ini dan terus sihat membesar menjadi anak yang baik untuk ayah ibu.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!